Prodej bytu 3+kk, Dolní Morava, 89 m2 (ID: 3447579)

Dolní Morava

10 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 422 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Dolní Moravě

Informace k bytu

Hošek Estate Vám exkluzivně nabízí skvělou příležitost k investici!

Přinášíme Vám tyto jedinečné apartmány v jedné z nejatraktivnějších a nejžádanějších lokalit v České republice. Tři apartmánové domy v alpském stylu (tzv. chalety) jsou v sousedství národní přírodní rezervace Kralický Sněžník v těsné blízkosti horského resortu Dolní Morava

Na tomto výjímečném místě Vám nabízíme 10 apartmánů o dispozici 2+kk a 3+kk se zahradou, terasou nebo balkónem. V lokalitě, kde se chalety nachází naleznete opravdu skutečný klid. Chalety leží téměř na samotě a nabízí ničím nerušený odpočinek. Zatoužíte-li však po ruchu jednoho z nejlepších turistických center v ČR, tak se tam dostanete za pár minut shuttle busem, který zde začne pravidelně jezdit.

Při výstavbě je kladen důraz na kvalitu materiálů i prováděné výstavby. Celý areál byl navržen s ohledem na co nejvyšší míru soukromí a klidu pro všechny obyvatele. Za zmínku stojí kvalitní hliníková okna, dřevěná fasáda Thermowood z kanadské borovice, "chytrá domácnost", kterou můžete ovládat na dálku nebo třeba nabíjecí stanice na auta u každého domu. Každá jednotka má vlastní tepelné čerpadlo a skladovací kóji na umístění například sportovního vybavení.
Všechny jednotky budou vybaveny "na klíč" včetně kvalitní sanity, obkladů, dřevěných podlah, dveří.

V lokalitě je již domluvená správcovská firma, která Vám v případě zájmu zajistí kompletní servis krátkodobého pronájmu jednotky. Zařídí vše od check-inu, úklidu, oprav, check-outu až po dovoz čerstvé snídaně od místních farmářů. Vy se tak nemusíte o nic starat. V případě takového záměru Vám chalety nabízí zhodnocení až 10% ročně bez započítání zhodnocení samotné jednotky.
Tím, že je tato lokalita jednou z nejvyhledávanějších, tak je zde velmi vysoké % obsazenosti napříč celým rokem a téměř zde vymizela sezónost.

Termín kolaudace je druhé čtvrtletí 2024.
Více informací k projektu naleznete na stránkách projektu Chalety Dolni Morava nebo nás neváhejte kontaktovat a rádi Vás vezmeme na prohlídku a ukážeme Vám, že tento projekt je opravdu jedinečný.

Parametry bytu

Cena
10 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Dolní Morava
ID
0025
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
89 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
89 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hošek Estate s. r. o.

Palackého třída 295/24, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Robin Hošek

Robin Hošek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Dolní Moravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu