Prodej bytu 3+kk, Svitávka, Školní, 117 m2 (ID: 3448138)

Školní, Svitávka

Rezervováno
6 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 406 Kč /za měsíc

(včetně provize a realitního servisu)

Prémioví partneři v Svitávce

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme moderní nadstandardní byt s dispozicí 3+kk, který je situovaný v 5.NP zděného nízkoenergetického bytového domu s výtahem ve Svitávce u Boskovic.

Byt č. B 5.02 má užitnou plochu 117,88 m2, z toho podlahová plocha bytu je 98,18 m2, plocha terasy je 19,7 m2. Byt se sestává z chodby, hlavní místnosti s kuchyňským, jídelním a obývacím koutem s výstupem na velkou terasu (ta je společná i pro další pokoj), dvou neprůchozích pokojů, šatny, koupelny s vanou, umyvadlem a samostatným WC. Chodba poskytuje prostor pro vestavěné skříně. Orientace hlavních místností je na J.

V bytech jsou podlahy s vinylovou krytinou, vstupní dveře v požárně bezpečnostní třídě 3 s ocelovými zárubněmi, bezpečnostním kováním a kukátkem. Interiérové dveře obložkové, plné nebo prosklené, s kováním. Obklady a dlažby jsou velkoformátové. Umyvadla jsou keramická, závěsná, vana akrylátová. WC je keramické, závěsné. Koupelnové baterie jsou chromované.
Bytový dům je navržen s důrazem na energetickou úsporu, která dosahuje třídy B, tudíž se svými nízkými náklady na vytápění řadí do kategorie nízkoenergetických domů.

Bytový dům je vystavěn s důrazem na velký prostor a odpovídá aktuálním bytovým trendům. Nadstandardně velké podlahové plochy bytů, moderní řešení propojení obývacího, jídelního a kuchyňského koutu, příslušenství ke každému bytu (zahrádka, balkon nebo terasa), elektricky ovládané venkovní stínění oken, rekuperace a příprava pro klimatizaci. Okna a balkonové dveře jsou plastové s trojsklem. Byty jsou vytápěny podlahovým topením z domovní kotelny. Voda, elektřina a vytápění je u každého bytu s vlastním měřením. V domě jsou datové a kabelové rozvody pro příjem TV a internetu. Do bytu vede od hlavních dveří domovní telefon. Parkování je před domem na nově zbudovaných parkovacích místech na obecním pozemku.

Nabízený byt se nachází v bloku B, jež je aktuálně dokončen a zkolaudován.

Městys Svitávka nabízí kompl. obč. vybavenost: škola, školka, sportovní hala, zdravotní středisko, zubař, supermarket atd. Boskovice vzdálené 4 km nabízejí velký výběr obchodů a služeb, kulturu, vzdělání, sport, zájmové kroužky i turistiku. Ze Svitávky je velmi dobré vlakové spojení na trase Brno – Č. T. – Praha. Autem se lze po 1 km napojit na silnici R43 nebo na budoucí D43.

K dispozici je 3D prohlídka a aktuální fotografie nabízeného bytu.
Financování koupě bytu je zajištěno naším finančním partnerem.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
6 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a realitního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Školní, Svitávka
ID
0020-NP06813
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
117 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
117 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Zdeněk Podlezl

Zdeněk Podlezl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Svitávce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu