Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Březí, 7435 m2

Březí

20 349 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 96 977 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Březí

Informace k pozemku

Výjimečná investiční příležitost v srdci obce Březí u Mikulova. Tato unikátní nemovitost nabízí fascinující historii a rozsáhlý pozemek o celkové ploše 7435 m2. Zahrnuje moderní výrobní halu z roku 2016 a malebnou klubovnu s krbem a soukromým rybníčkem, poskytující neomezené možnosti pro váš podnikatelský nebo osobní rozvoj.
Moderní Výrobní Hala (Rok Výstavby 2016): Původně byla hala využívaná pro moderní vinařství, teď nabízí flexibilitu pro širokou škálu podnikatelských aktivit. Nachází se na pozemku o výměře 141m2, vedeno v územním plánu obce Březí jako smíšená výrobní plocha.
Klubovna s Krbem a Soukromý Rybníček: Harmonické spojení pracovního života s odpočinkem. Ideální pro zaměstnance nebo hosty, přidávající hodnotu a pohodu.
Rozlehlý Pozemek 7,294 m2: Vaše plány nemají žádná omezení. Tento prostor je připraven k rozšíření stávajících aktivit nebo k realizaci nových, ambiciózních projektů. V současné době je veden v územním plánu obce Březí jako plochy smíšeného nezastavěného území. Majitel měl v plánu vybudovat rozsáhlé karavanové centrum, a v současnosti je ve fázi změny územního plánu obce kvůli tomuto záměru.
Bezpečnost a Ochrana: Kamerový systém na pozemku zajišťuje klid a bezpečnost vašeho majetku.
Jedinečná Investice Čeká na Vaše Nápady! Výroba, skladování nebo něco úplně nového? Tato unikátní nemovitost s moderní výrobní halou a kouzelným rybníčkem nabízí obrovský potenciál pro rozvoj podnikání nebo pro vaše osobní projekty. Buďte prvním, kdo využije tuto jedinečnou příležitost!
Kontaktujte Nás Pro Více Informací: Chcete získat podrobnosti o tomto místě s neomezenými možnostmi? Jsme zde pro vás, abychom zajistili prohlídku a sdělili veškeré informace. Vaše nová cesta za úspěchem začíná právě tady!

Parametry pozemku

Cena
20 349 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Březí
ID
0332-NP00205
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
7435 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lekvi & Partners s.r.o.

Pitterova 2855/13, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Maria Kopřivová

Maria Kopřivová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Březí (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu