Pronájem bytu 2+1, Brno, Václavská, 32 m2 (ID: 3449598)

Václavská, Brno

17 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie a služby 5.210,-Kč + vratná kauce + provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízíme Vám k podnájmu byt o dispozici 2+1 o přibližné užitné ploše 32,10 m2, který je k nastěhování od 01.01.2024.

Hledáte moderní bydlení v centru Brna? Pak právě pro Vás je tato nabídka kompletně opravené bytové jednotky. K dispozici jsou dva vzájemně neprůchozí a příjemně prosvětlené pokoje. Každý pokoj má k dispozici dvě oddělené pohodlné postele s nočními stolky a lampičkami, prostornou skříň a pracovní stůl se židlemi. Jednotka dále nabízí moderní kuchyni vybavenou kuchyňským koutem se sklokeramickou deskou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, digestoří a dřezem. V kuchyni dále naleznete prostorný jídelní stůl se židlemi. Jednotka je tedy vhodná až pro 4 osoby. Koupelna nabízí sprchový kout, záchod a umyvadlo se zrcadlem. K dispozici je příprava pro připojení vlastní pračky nebo můžete využít společných prádelen, kde se nachází vždy pračky a sušičky. Velkou výhodou je rovněž internetové připojení, které již k dispozici v bytové jednotce. Je zde možnost sjednání parkovací karty s 50% slevou.

Byt se nachází v atraktivní oblasti v bezprostřední blízkosti centra Brna. Samotné centrum Brna je dostupné v pěší vzdálenosti. V těsné blízkosti se nachází jeden z největších dopravních uzlů v Brně – Mendlovo náměstí, které Vám zajistí bezproblémové spojení na brněnské univerzity. V okolí se nachází několik obchodů, restaurací, barů, posiloven a ostatních služeb, které Vám zpříjemní žití na tomto místě.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán z toho důvodu je uvedena třída G. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento byt vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102984.

Parametry bytu

Cena
17 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie a služby 5.210,-Kč + vratná kauce + provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Václavská, Brno
ID
N102984
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
32 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY MAJANNA

Národních hrdinů 13/3, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Andrea Boussekine

Andrea Boussekine

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu