Prodej rodinného domu, Hraběšín, 138 m2

Hraběšín

5 999 990 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 594 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hraběšíně

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám k prodeji rodinný dům 5kk s přilehlou vedlejší stavbou na pozemku o celkové výměře 556 m2 v obci Hraběšín. Dům o užitné ploše 138 m2 nabízí v přízemí obývací pokoj s kuchyňským koutem, pokojem, koupelnou s WC, chodbou a předsíní. V patře je ložnice s šatnou, pracovna, druhá koupelna s WC, druhá šatna a pokoj.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí počínající v roce 2018. Exteriér prošel zateplením obálky domu s výměnou oken a dveří, novou střešní krytinou s výměnou krovů u šikmé části střechy (falcovaný plech + betonová taška) a upravoval se také terén okolo domu s dlažbou. V interiéru je kompletně nová elektroinstalace, nové plastové vedení vody a odpadů, nové štukové omítky se sádrokartonovými podhledy a příčkami. podlahy z litého betonu, keramiky a laminátu. Měněny byly také kamenné krbové kamna, bojler a elektrokotel. Kuchyňský kout včetně spotřebičů se rekonstruoval v roce 2023.
Nemovitost je tak ve velmi dobrém stavu bez nutných větších investic. V patře není dokončeno pár detailů, které již majitel nestihl dotáhnout do finální podoby.
Zahrada s obývacím prostorem domu je orientovaná na jižní stranu.

Na pozemku je také vedlejší stavba o zastavěné ploše 35 m2, která má po rekonstrukci potenciál pro další využití (např. vejminek, wellness, klubovna, atd). Do stavby je přivedena elektřina s vodou ze studny, je částečně podsklepená, podřezaná (suchá). Aktuálně sloužící jako sklad.
U domu jsou dvě parkovací stání a také je složeno palivové dřevo.

V obci se nachází úřad s knihovnou, prodejna smíšeného zboží, dětské hřiště a zastávka autobusu, vše zmíněné 5 minut chůze od nemovitosti. Dopravní spojení do Čáslavi pouhých 5 minut, kde je veškerá občanská vybavenost. Případně také město Kutná Hora. Okolí Hraběšína plné zeleně nabízí sportovní či relaxační příležitosti.

Nemovitost lze hradit hypotéčním úvěrem, vyřízení vám zdarma zajistí naše hypoteční oddělení.
V případě zájmu o doplňující informace či prohlídku, mne neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 999 990 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Hraběšín
ID
02826
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
138 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
175 m2
Plocha nemovitosti
556 m2
Plocha zahrady
381 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 60 lidí

Prodejce

Mgr. Jakub Doležílek

Mgr. Jakub Doležílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hraběšíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu