Prodej pozemku pro bydlení, Černošice, Strakonická, 856 m2

Strakonická, Černošice

12 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 001 Kč /za měsíc

(celková kupní cena včetně provize s komplet servisem)

Prémioví partneři v Černošicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

GAUDÍ Černošice nabízí perfektní rohový stavební pozemek 856m2 pro samostatný RD v ceněné lokalitě na Měchurách v Černošicích, starou zahradu s dřevěnou chatou.
Srovnatelných bezproblémových nezastavěných a skvěle umístěných stavebních pozemků je už v Černošicích jen málo a málokdy se nabízejí na prodej.

Pozemek cca 22 x 39m - obdélníkového tvaru, rovinatý, přístupný z ulice Dobříšské nebo ulice Strakonické, výborná orientace ke světovým stranám.
Jedná se o velmi krásné klidné slunné místo, zároveň se skvělou bezpečnou pěší dostupností do ZŠ, MŠ a další občanské vybavenosti Černošic.
Dle platného územního plánu jde o plochu BR1 – oblast pro bydlení v samostatných RD, celková zastavitelnost pozemku max. 30%, max. zastavitelnost pozemku domem 20%. Dům může mít 1.PP a dvě nadzemní podlaží, střecha může být plochá nebo sklonitá, není regulováno.
Dům lze umístit na pozemku dle představy architekta za předpokladu dodržení povinných vzdáleností, v místě není uliční čára.
Z budoucího domu mohou být patra velmi pěkné výhledy do pohledného okolí, přízemí se zahradou mohou tvořit prostor poskytující soukromí v zeleni.
Parcela disponuje přípojkou elektřiny, studnou a má stavební povolení na vodovodní přípojku, kanalizační přípojku a plynovou přípojku.
V současné době jsou na pozemku staré porosty např. třešně, v jižním roku stojí stará dřevěná rekreační chata, která může posloužit i jako zázemí stavby.
Prodej včetně architektonické studie třípodlažního domu, kterou lze upravit. Dále jsou v ceně případné další služby architekta pro klientské změny, pomoc s vyřízením stavebního povolení. Studie je variabilní a lze upravit na bydlení dvougenerační, nebo dům o dvou nezávislých bytových jednotkách, mohou být i mezonetové.

Pozemek zcela bez právních vad, vhodný i pro financování hypotečním úvěrem, který pomůžeme vyřídit.
Bližší informace u specialistky pro lokalitu Černošice a okolí Ing. Romany Moravcové tel. 777 777 906

Parametry pozemku

Cena
12 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
celková kupní cena včetně provize s komplet servisem
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Strakonická, Černošice
ID
03467
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
856 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

GAUDÍ, s.r.o.

Národní 364/39, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing.Romana Moravcová

Ing.Romana Moravcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Černošicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu