Prodej chalupy, Rožmitál na Šumavě, 183 m2

Rožmitál na Šumavě

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rožmitále na Šumavě

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení klienta nabízíme k prodeji krásnou chalupu v obci Rožmitál na Šumavě. Nemovitost je vhodná k trvalému celoročnímu bydlení, ale může sloužit i jako rekreační objekt. Celková výměra pozemku je 1565 m2, z toho 302 m2 je zastavěná plocha domu a přilehlých staveb.

Nemovitost v krásné lokalitě má své nezaměnitelné kouzlo. Dům je v dobrém a udržovaném stavu, do této chvíle byl dům využíván k celoročnímu bydlení. S dispozicí 4+1 a spoustě dalších obytných prostorů zde nebude nouze o místo. Je zde například stodola, která se dá využít jako dílna, garáž či sklad. Dále je zde půda, kde je několik desítek m2 nevyužitých prostorů, ať už skladovacích a nebo po určitých úpravách i obytných. V roce 1991 prošla nemovitost větší rekonstrukcí, kdy se dělala nová střecha a různé úpravy v celé nemovitosti.

K nemovitosti náleží i 1263 m2 pozemek. Zde najdete nádhernou zahradu s kamenným tarasem. Krytou pergolu se zděným krbem. Kryté parkovací stání na 2 automobily a mnoho dalšího.

Vytápění je zde zajištěno tepelným čerpadlem typu země-voda. Je zde i starší kotel na tuhá paliva. Voda je přivedena z obecního vodovodního řádu. Odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace.

Zajímavou možností je i výstavba RD v zadní části pozemku, to je možné po rozdělení pozemku a vyčlenění 600 m2 parcely ze zahrady.

Připravujeme pro Vás video této nemovitosti.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit, rádi zodpovíme Vaše dotazy.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Rožmitál na Šumavě
ID
24016-BYDL
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
183 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1263 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BYDLENÍČKO s.r.o.

nám. Přemysla Otakara II. 128/39, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Jakub Frank

Jakub Frank

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Rožmitále na Šumavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu