Pronájem bytu 2+1, Zbraslavice, 60 m2 (ID: 3453600)

Zbraslavice

10 480 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Zbraslavicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme vám k pronájmu byt o dispozici 2+1 a CP 60 m2, ve Zbraslavicích č.p. 270.

Zrekonstruovanou bytovou jednotku naleznete ve zvýšeném přízemí revitalizovaného cihlového bytového domu (zateplení: PENB C úsporná budova, plastová okna, vstupní dveře). Dům i byt vypadají skutečně k světu a působí klidnou atmosférou. Společné prostory jsou udržovány s péčí řádného hospodáře a jistě oceníte, že na vchod připadá pouze šest bytů.

Bytu jako takovému dominuje příjemně prosvětlená kuchyně s jídelnou, která je vybavena novou kuchyňskou linkou a šikovnou spížovou skříní. Z prostorného obývacího pokoje je přístup na lodžii, která je osazena plastovými okny a nabízí další prostor k obývání. Hlavu můžete složit v ložnici s dostatkem místa pro úložné prostory. Prostorná chodba propojuje výše zmíněné obytné části a dále zajištuje přístup do koupelny s vanou a na samostatnou toaletu. Celková dispozice bytu je zajímavě řešena a vybízí ke kreativnímu využití. Využijte možnost virtuální prohlídky, která je součástí inzerátu, pro lepší seznámení se s nemovitostí.

Bytová jednota je, kromě dodávek studené vody, nezávislá na externích dodavatelích a spotřeby energií tak máte plně pod kontrolou. Vytápění je řešeno automatickým kotlem na peletky ovládaným termostatem umístěným v bytě. Teplá voda se ohřívá vlastním boilerem. Podlahové krytiny jsou kombinací PVC a zrenovovaných dubových parket. K bytu náleží kromě zasklené lodžie i dva prostorné sklepy umístěné v suterénu budovy a dále je možné využívat společné prostory.

Nemovitost se nachází v zástavbě obytných domů umístěných na okraji městyse Zbraslavice, který poskytuje plnou občanskou vybavenost (školka, škola, zdravotní středisko, lékárna a mnoho dalšího), ale také neztrácí kontakt s krásnou přírodou okraje Vysočiny (rekreační střediska, obora a cyklotrasy). Strategické umístění Zbraslavic zajišťuje dobrou dopravní dostupnost do okolních měst.

Nájem bytu činní 10 480 Kč + zálohy na energie 2 200 Kč (vodné a stočné 700 Kč, elektřina 1 500 Kč) modelováno pro 2 osoby. Dále si nájemce hradí náklady na vytápění v předpokládané výši 1 320 Kč. Nájem celkem vč. energií 14 000 Kč. Vratná kauce 25 000 Kč. Odměna za zprostředkování 15 000 Kč. Byt je k dispozici od 1. června 2024.

Parametry bytu

Cena
10 480 Kč /za měsíc
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Zbraslavice
ID
36
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
60 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Ing. Jelínek Štěpán

Ing. Jelínek Štěpán

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Zbraslavicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu