Prodej rodinného domu, Nová Bystřice - Nový Vojířov, 87 m2

Nová Bystřice, Nový Vojířov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Nové Bystřici

Informace k domu

Nabízíme k prodeji přízemní rodinný dům 3+kk na horním konci obce Nový Vojířov. Dispozice: vstupní chodba, technická místnost, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, šatna, velký obývací pokoj s krbem, kuchyňským a jídelním koutem a pokoj. Vytápění je podlahové, elektrické. Dům lze vytopit i jen krbovými kamny. Jedná se o dřevostavbu s velmi dobrými tepelnými vlastnostmi a velmi úsporným režimem. Z obývacího pokoje je možnost vstupu na prostornou, na jih orientovanou terasu s krytým bazénem (5x3m) s protiproudem. U domu je samostatná garáž, v zadní části zahrady je zděná dílna.

Dům je obklopen velkou zahradou o celkové ploše 2078 m2, na které jsou ovocné stromy a keře. Zahrada a okolí domu Vám poskytne dostatek prostoru pro relaxaci nebo aktivity v přírodě na čerstvém vzduchu. Tato nemovitost se nachází na okraji obce, navazuje na lesy a louky což zaručuje absolutní klid a ticho. Pokud hledáte luxusní bydlení v krásném a klidném prostředí, pak je tato novostavba ideální volbou pro Vás. Obec Nový Vojířov leží na území krajinné oblasti a turisticky vyhledávané destinace Česká Kanada. V okolí se nachází zřícenina hradu Landštejn, historické město Slavonice, 2 golfová hřiště a plno dalších turisticky zajímavých míst.

Veškerá občanská vybavenost v Nové Bystřici vzdálené 3 km. Vzdálenost do Jindřichova Hradce je 17 km, do Českých Budějovic 50 km. V případě potřeby zajistíme výhodné financování. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Nová Bystřice, Nový Vojířov
ID
7917
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
87 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
120 m2
Podlahová plocha
87 m2
Plocha nemovitosti
2198 m2
Plocha zahrady
2078 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Podlahové
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Václav Musil

Václav Musil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nové Bystřici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu