Prodej bytu 2+kk, Praha - Dejvice, Kotěrova, 68 m2

Kotěrova, Praha 6 - Dejvice

9 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 942 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivně vám představuji nabídku prodej bytu v lokalitě pražských Dejvic v Kotěrově ulici.
Byt o dispozici 2+kk se nachází ve třetím nadzemním podlaží bytového domu. Užitná plocha bytu včetně lodžie je cca 69 m2. Dispozičně je řešen prostornou vstupní předsíní, odkud je vstup na lodžii, toaletu a do komory. Dále se vchází do obývacího pokoje s kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči. Okna z obývacího pokoje jsou orientována na západní stranu domu na vlastní zahradu. Z obývacího pokoje je vstup do koupelny s vanou, umyvadlem, koupelnovou skříňkou a prostorem na pračku. Z obývacího pokoje je vstup i do ložnice jejíchž okna jsou orientována na východní stranu domu s výhledem do klidné Kotěrovy ulice. V opravdu prostorné ložnici najdete místo nejen pro spánek a odpočinek, ale i pro svou pracovnu.
Vytápění bytu je řešeno plynovými vafkami a ohřev vody elektrickým bojlerem.
K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu o velikosti 3 m2 a také spoluvlastnický podíl na společné zahradě o výměře 562 m2. Většina zahrady je se zpevněným povrchem a část je osázena okrasnou zelení. Takže nemusíte řešit parkování na modrých zónách, jelikož váš plechový miláček bude mít své parkovací místo přímo za plotem na zahradě domu.

Praha Dejvice, zkrátka ideální místo pro život. Restaurace, kavárny, vysoké školy, obchody, skvělé spojení do centra metropole. Zastávka tramvaje je vzdálena pouhých 6 minut chůze a na metru A Dejvice jste do deseti minut.
Samozřejmě nechybí celá řada možností trávení volného času. A to jak v mnoha nedalekých parcích, tak na řadě městských sportovišť. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104258.

Parametry bytu

Cena
9 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Kotěrova, Praha 6 - Dejvice
ID
N104258
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY KLADNO

náměstí Svobody 1626, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Čížek

Petr Čížek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu