Prodej zemědělské půdy, Šarovy, 10606 m2 (ID: 3455577)

Šarovy

381 816 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 820 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šarovech

Informace k pozemku

Prodávám soubor pozemků v těsné blízkosti Zlína - v katastrálním území Šarovy vhodné pro přímé hospodaření nebo jako stabilní investici. Jedná se o prodej 100 %, tedy držení pozemků ve výlučném vlastnictví.

K prodeji jsou pozemky parc. č. 527/87, 890 a 891 zapsané na LV 5 v KÚ Šarovy. Pozemky spolu těsně sousedí a tvoří jeden celek.

Celková výměra všech prodávaných pozemků je 10 606 m2. Největší z parcel je na katastru nemovitostí zapsána jako orná půda o výměře 9 920 m2. Pozemky 891 a 527/27 jsou pak zapsány jako lesní pozemek o společné výměře 686 m2.

Na pozemcích hospodaří AGROLSTAT, spol. s r.o. na základě pachtovní smlouvy na dobu určitou do 31.12.2024. Po té je možné na pozemcích hospodařit nebo uzavřít pachtovní smlouvu novou.

Lhotka je vesnice, část krajského města Zlín. Obec Šarovy se rozkládá na svazích výběžků Vizovických vrchů v údolí potoka Březnice, asi 8 km jižně od Zlína. Krajské město Zlín leží v údolí řeky Dřevnice na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů je průmyslově-podnikatelským centrem širšího regionu.

Pozemky předně představují investiční příležitost. Cena půdy dlouhodobě stále roste a je proto vyhledávanou komoditou, kam uložit volné finance. Na pozemky je momentálně uzavřena pachtovní smlouva, je tedy zajištěno jeho obhospodařování. Po uplynutí výpovědní doby je možné na nich hospodařit.

Pozemky jsou prodávány v zastoupení přímého majitele, neplatíte tak žádnou provizi navíc.

Věřím, že Vás tato nabídka zaujala a pokud máte zájem o bližší informace, kontaktujte mě na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailové adrese.

Parametry pozemku

Cena
381 816 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Šarovy
ID
5264
Plocha nemovitosti
10606 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Veronika Vencová

Veronika Vencová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Šarovech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu