Prodej atypického bytu, Rakousko, Scheifling, 159 m2

Rakousko, Scheifling

17 280 000 Kč /za nemovitost

(EUR 19.000 za 1 parkovací stání, neplatíte provizi)

Prémioví partneři

Informace k bytu

Zprostředkuji Vám prodej luxusního Penthouse apartmánu ve zrekonstruované rezidenční budově z roku 2022, v lokalitě Scheifling v Rakousku. Tento apartmán se dá jednoduše rozdělit na dva samostatné apartmány. Obytná plocha 109 m2, terasa 50 m2. Apartmán zařízený interiérovým designérem splňuje kritéria moderního a komfortního bydlení. Samozřejmostí je použití kvalitních materiálů, najdete zde podlahové vytápění, klimatizaci, kvalitní kuchyňskou linku či saunu. Apartmán je plně vybaven nábytkem, připraven k okamžitému nastěhování. Na jihozápadně orientované terase oceníte soukromí a vířivku. Apartmán je přístupný po schodišti nebo bezbariérovým osobním výtahem. Vytápění je řešeno dálkově, KLH konstrukce z masivního dřeva je moderním a energeticky úsporným řešením.
Součástí prodeje je i sklepní místnost, dále 2 parkovací stání v přístřešku(EUR 19.000 za 1 stání)
Pokud se rozhodnete apartmán rozdělit získáte menší dva této dispozice:
Apartmán 57 m2 – 2x ložnic (1 z ložnice není plně oddělná od obývacího pokoje) obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchou a WC, šatna.
Apartmán 52 m2 – 1x ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchou, saunou a WC.
Tento apartmán můžete využít jako druhý domov, nebo k pronájmu. Velmi zajímavá lokalita jak v zimních měsících, tak v letním období. V zimním období oceníte nejbližší alpské lyžařské středisko Lachtal & Kreischberg. K dispozici jsou další tři lyžařské areály: Grebenzen, Gaal, Frauenalpe, s se trasami pro zkušené lyžaře/snowboardisty i začátečníky. V letním období můžete provozovat pěší turistiku, jízdu na koni, tenis, golf či horskou cyklistiku. V lokalitě je řada jezer a bazénů vhodných ke koupání. Za méně než 30 minut jízdy autem se dostanete na Red Bull Ring ve Spielbergu, kde se konají skvělé akce a aktivity i mimo závodní okruh.
Dopravní dostupnost: Murau: cca 23 km, Graz: cca 110 km, Salzburg: cca 188 km, Vídeň: cca 230 km

Parametry bytu

Cena
17 280 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
EUR 19.000 za 1 parkovací stání, neplatíte provizi
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Rakousko, Scheifling
ID
11376
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
159 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
63 kWh/m2 za rok
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Kabešová

Mgr. Martina Kabešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu