Prodej rodinného domu, Vyžlovka, Na Poštolce, 221 m2

Na Poštolce, Vyžlovka

12 897 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 463 Kč /za měsíc

(Cena včetně všech právních, administrativních a realitních poplatků. Nízké náklady na provoz domu.)

Prémioví partneři v Vyžlovce

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolte mi, abych vám představil moc hezký rodinný dům se zahradou na Vyžlovce, nedaleko Říčan, kousek od Prahy, v nádherném prostředí.

Rodinný dům se skládá ze třech podlaží. Spodní patro je filozoficky rozdělené na dvě části. Technickou a obytnou.

V té technické, která je u rodinného domu neskutečně potřeba, najdete garáž a technickou místnost, kde je umístěna technologie k tepelnému čerpadlu. Do garáže se vejde jedno auto, ale vejde se vám tam i motorka, vozík, kola, lyže, běžky a spousta dalších věcí.

U obytné části spodního patra oceníte samostatnost a soukromí. Do teď sloužila jako byt pro hosty s vlastním vstupem ze zahrady se dvěma místnostmi, kuchyňkou, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Je tu i další komora, která je používána jako sklad, kompotů a dalších zavařenin, dále předsíň a schodiště do vrchního patra.

Tam najdete opravdu krásný a velký obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem s přímým vstupem na terasu, ze které je nádherný výhled na Voděradské bučiny. Další dvě ložnice (původně byly tři, ale majitelé chtěli spojit dvě menší do jedné větší). Dále pracovnu / šatnu / žehlírnu, hlavní koupelnu další koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu, předsíň a chodbu.

Kuchyně je krásně praktická. Díky jejímu tvaru "U" v ní máte všechno okamžitě u ruky. Navíc má i vlastní okno, kterému už chybí jen truhlík s bylinkami. Všechny ložnice v domě jsou orientované do zahrady, takže je v nich příjemný klid a krásně se tam spí i odpočívá.

Posledním patrem je podkroví. V tuto chvíli je nevyužité, zateplené 20 cm vatou na podlaze, ale pokud byste potřebovali ještě víc obytného prostoru, tak se tady dají vybudovat další ložnice, šatny, koupelna s toaletou, herna, prostě cokoliv vás ve vaší fantazii napadne.

Majitelé investovali spoustu peněz, času i energie do nových plastových oken s izolačním trojsklem, do zateplení, do tepelného čerpadla, aby zlevnili topení i ohřev teplé vody. Investovali do nových koupelen, vyměnili kuchyně a spoustu dalších věcí.

Vyžlovka je neskutečně krásná obec, která se nachází asi 30 kilometrů jihovýchodně od Prahy, a která toho nabízí opravdu hodně.

Věděli jste, že je tady nejčistší vzduch v Česku? A že je to i ráj běžkařů?

Doslova za rohem se totiž rozprostírá nádherná přírodní rezervace Voděradské bučiny. A tam se drží sníh opravdu dlouho. A když potom sleze, seřídíte kola a můžete s dětmi brázdit desítky kilometrů okolních cyklostezek - a nejen o víkendu.

Pokud jste ranní ptáče, nabít energií se můžete klidně i před prací, je to kousíček. Nebo se půjdete projít do lesa, na borůvky, na houby nebo jen tak. Je to ráj, kde si můžete vyčistit hlavu klidně každý den. A znáte někoho, kdo by nechtěl bydlet v ráji?

Takže pokud byste chtěli bydlet na Vyžlovce, ozvěte se mi prosím. Já vám pošlu kompletní informace do emailu a domluvíme se na termínu prohlídky.

Parametry domu

Cena
12 897 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně všech právních, administrativních a realitních poplatků. Nízké náklady na provoz domu.
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Na Poštolce, Vyžlovka
ID
10943
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
221 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
125 m2
Plocha nemovitosti
623 m2
Plocha zahrady
457 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Michal Souček

Michal Souček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vyžlovce?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu