Pronájem kanceláře, Prachatice, Nádražní, 22 m2

Nádražní, Prachatice - Prachatice II

3 354 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Prachaticích

Informace k nemovitosti

Máme pro vás příležitost pronájmu komerčních prostor o velikosti 22,36 m2 s možností parkování na velmi dobrém strategickém místě v Prachaticích.

Volný prostor k pronájmu se nachází v 1. patře administrativní budovy na adrese Nádražní 67 v Prachaticích. Prostory můžete využít jako kancelář, obchod, sklad apod. K dispozici je kuchyň a toalety na hlavní chodbě, parkovací stání před budovou za poplatek.

Prostory se nacházejí v budově, kde sídlí prestižní instituce jako ČSOB, Jihočeská hospodářská komora a mnoho dalších. Tato adresa dodá vašemu podniku na vážnosti a důvěryhodnosti.

Jedná se o strategickou lokalitu, která poskytne vašemu podniku význačnou výhodu. V blízkosti prostor se nachází základní škola, zdravotnické centra, Penny market, správa sociálního zabezpečení... Autobusové i vlakové nádraží je pár metrů odsud, což usnadní jak zaměstnancům, tak zákazníkům přístup k vašim službám.

Majitel nemovitosti stanovuje měsíční nájemné na 3.354,- Kč + zálohy na služby 1.319,- Kč = celkem 4.673,- Kč / měsíc.
K tomu je třeba zaplatit vratnou kauci, která slouží jako zabezpečení pro majitele ve výši jednoho měsíčního nájemného. Provize kanceláři za zprostředkování pronájmu také ve výši jednoho nájemného.

Informace o této nabídce či dalších volných jednotkách k pronájmu v této budově Vám poskytne realitní makléř této nabídky. Neváhejte se na nás obrátit.

Vaše podnikání zde bude na správném místě!

Parametry nemovitosti

Cena
3 354 Kč /za měsíc
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Prachatice - Prachatice II
ID
0020-NP08294
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
22 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Valerie Mikešová

Bc. Valerie Mikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Prachaticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu