Pronájem bytu 3+kk, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II, mjr. Frymla, 82 m2

mjr. Frymla, Mladá Boleslav II

28 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky, kauce a provize)

Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k bytu

Klenot mezi pronájmy, unikátní atmosférou, designem, kvalitou.

Zcela nově vybudovaný mezonet 3+kk, 2 koupelny, plus upravená půda, celkově 138 m2, plus sklep (15 m2), v nově opraveném a zatepleném domě se zahradou.

Chcete mít domov v místě, které bylo stvořeno s mimořádnou citlivostí k původnímu řemeslnému umu, s maximální možnou kvalitou a důrazem na moderní způsob života při zachování génia loci? Ocenili byste inspirující a současně praktický interiér, který poskytuje ve dvou podlažích prvotřídní komfort, dostatek sdíleného prostoru a současně i soukromí? Pak neváhejte, ať vám tato snová nabídka neunikne.

Vzdušný a světlý interiér je perfektně odhlučněn a díky rekuperaci trvale zásobován čistým vzduchem (předehřátým odváděným vzduchem). Komfort podtrhuje instalovaná infrastruktura zahrnující SAT, TV, centrální vysavač, el.vrátného, alarm, internet. Okna jsou opatřena předokenními elektricky ovládanými žaluziemi. Parametry z PENB: průměrný součinitel prostupu tepla budovy: B, celková dodaná energie: A.

Originální vnitřní uspořádání esteticky dokonale podtrhují původní i nové designovými detaily. V tomto jedinečném bytě jsou realizovány originální autorské prvky ing. Romana Kučery, především schodiště, dveře a vestavěný nábytek.

Popis tohoto krásného bytu je jednoduše málo proti možnosti vidět vše osobně.

Byt se nachází v Pojizeří, v Mladé Boleslavi, která je moderním městem s plnou vybaveností, kulturním i sportovním zázemím, dopravní obslužností autobusy i vlaky, mnoha pracovními příležitostmi. Strategické umístění mezi Prahou a Libercem, blízko Jičína, nedaleko Českého ráje, Máchova kraje i Jizerských hor, významně zvyšuje atraktivitu města.

Cena: měsíční nájemné 28.000,-Kč plus poplatky/energie, jistota a provize RK. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce dle vlastních kritérií. K nastěhování dle dohody.

Parametry bytu

Cena
28 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky, kauce a provize
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
mjr. Frymla, Mladá Boleslav II
ID
N65098
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
82 m2
Patro
1. z 3
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Daniela E. Sivanová MBA

Daniela E. Sivanová MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu