Prodej rodinného domu, Dříteč, 116 m2

Dříteč

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Dřítči

Informace k domu

Moderní nízkoenergetický rodinný dům s 5+kk dispozicí a celkovou podlahovou plochou 132,5 m2 se nachází v rozvíjející se lokalitě v malebné obci Dříteč. S impozantními výhledy na Kunětickou horu a okolní krajinu nabízí tento dům ideální kombinaci klidného venkovského života a snadné dostupnosti obou krajských měst.

Obec Dříteč, v roce 2014 oceněná titulem Vesnice roku, stále investuje do zlepšování životního prostředí pro své obyvatele. Zdejší vybavenost zahrnuje školu, školku, poštu, obchod, fotbalové hřiště a luxusní Golfový resort s wellness centrem, tělocvičnou, tenisovými kurty a vynikající restaurací.

Dispozičně je dům navržen s velkorysým obývacím prostorem spojeným s kuchyňským koutem, vybaveným krbovou vložkou pro útulné večery. Čtyři ložnice nabízejí dostatek prostoru pro celou rodinu. Dvě koupelny jsou vybaveny vanou a walk-in sprchovým koutem. K dispozici je také technická místnost s přípojkou pro pračku a sušičku a úložné prostory na půdě.

Dům je vybaven tepelným čerpadlem a fotovoltaickou elektrárnou o výkonu 5,4 kWp, což zajišťuje úsporné vytápění a ohřev vody. To vše s minimálními provozními náklady, které činí pouhých 4 000,- Kč/měs. Pro udržitelné využití vody je na zahradě instalována akumulační nádrž na dešťovou vodu o kapacitě 7 m3.

Nabízíme dokončení dle vašich představ a preferencí. Cena zahrnuje kompletní vybavení domu od podlah až po elektrické prvky včetně optického internetu ve všech místnostech.

Nenechte si ujít příležitost vlastnit tento moderní domov v srdci přírody s veškerým komfortem současného života.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Dříteč
ID
24011
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
133 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
116 m2
Plocha nemovitosti
696 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VPI REAL ESTATE

Masarykovo nábřeží 250/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Infolinka VPI Real Estate

Infolinka VPI Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dřítči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu