Prodej bytu 3+1, Ostrava, U Dílen, 69 m2 (ID: 3459038)

U Dílen, Ostrava

3 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 442 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji útulný, vkusný a pečlivě udržovaný byt o dispozici 3+1 o přibližné užitné ploše 72 m2. Byt se nachází v oblíbené lokalitě v Ostravě - Martinově v osmém poschodí panelového domu s výtahem s výhledem do ulice Martinovská a na druhou stranu do dvorního traktu se zelení a hřištěm. V předsíni o celkové výměře 6,6 m2 se hned za vchodem nachází vstup do kuchyně (9,7 m2). Kuchyň je zařízená vkusnou kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem a digestoří, a dostatečným množstvím skříněk, mezi kterými je místo i pro automatickou pračku. Linka je zakončená zvýšeným barovým pultem a pod okno v kuchyni se vejde i jídelní posezení.
Na pravé straně chodby dále vedou dveře do koupelny (2,8 m2) s vanou, umyvadlem i úložným prostorem. Hned vedle je vchod do samostatné toalety. Na levé straně předsíně se nachází vchod do dětského pokoje se dvěma výklenky (celkem 2,6 m2) před vstupem, které jsou prakticky využity vestavěnými skříněmi. Pokoj má výměru 12,1 m2 a okno s výhledem na východ.
Chodbou se dále dostáváme do hlavní obytné části sestávající z prostorného obývacího pokoje (21,5 m2) s jídelním koutem. Z pokoje, stejně jako z kuchyně, vedou okna na západ. Z obývacího pokoje se vchází do ložnice (12,3 m2), ze které vede vchod na prosklenou lodžii o výměře 2,8 m2, která slouží k posezení a relaxaci s výhledem. K bytu přináleží samostatný sklep (3 m2) v suterénu domu.
Výhodou tohoto bydlení jsou nízké provozní náklady (energetická náročnost budovy je v kategorii C – úsporná), dostupnost veškeré občanské vybavenosti a dobrá dopravní obslužnost. Klidné solidní rodinné bydlení.

Parametry bytu

Cena
3 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
U Dílen, Ostrava
ID
2024011
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

K domovu

Varšavská 715/36, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Simona Hradilová

Simona Hradilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu