Prodej skladu, Pěčice, 3148 m2 (ID: 3459266)

Pěčice

16 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 251 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pěčicích

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Pěčice, prodej komerční nemovitosti (sklady 2700 m2, rodinný dům 206 m2 na pozemcích 7419 m2)

Nabízím k prodeji komerční areál v obci Pěčice u Mladé Boleslavi. Jedná se o komerční budovu se třemi nadzemními podlažími a podkrovím, aktuálně sloužící jako sklady, o zastavěné ploše cca 680 m2, rodinný dům o zastavěné ploše 206 m2 se třemi bytovými jednotkami a dílnu s přístřešky o zastavěné ploše 242 m2. Budovy se nachází na souboru pozemků s vlastní příjezdovou cestou o celkové rozloze 7.419 m2.

Hlavní budova, tzv. pěčická tvrz, byla postavena roku 1588 Jindřichem z Valdštejna a je chráněnou památkou. V 18. století byla tvrz upravená na sýpku a od roku 2005 sloužila jako sklady. Budova je ve velmi dobrém stavu, kolem roku 2000 byla kompletně vyměněná střecha za pálené tašky, podlahy jsou konstruovány na velmi vysokou nosnost (1t/m2). Budova má funkční výtah s platnými revizemi, centrální vytápění v mědi s kotlem na tuhá paliva pro temperování teploty v budově (v topném systému je napuštěna nemrznoucí směs). V roce 2008 byl vystavěný nový komín Schiedel. Budova je připojena na vlastní studnu (před 4 roky bylo instalováno nové čerpadlo) a je hotová vodovodní přípojka, která je aktuálně dovedena vedle budovy (zatím není připojena). Elektřina je vedena v mědi a je také velmi naddimenzovaná pro dřívější provoz strojů sýpky. Po celé nemovitosti jsou umístěny boxy s elektřinou 230V / 24V / 400V. Budova má zabudovaný funkční alarm s možností připojení na pevnou linku a také se na střeše nachází internetová wi-fi anténa (poskytovatel nabízí pro areál internet zdarma).

Vedle hlavní budovy je umístěná dřevěná dílna s vysokým stropem (zastavěná plocha 100 m2). Na dílnu navazují dva přístřešky o celkové ploše 142 m2.

Součástí prodeje je i rodinný dům o zastavěné ploše 206 m2, ve kterém naleznete tři bytové jednotky. Dům je kompletně podřezaný, má hotové nové štukové omítky. Polovina domu má nové zateplení polystyrenem. Dům má plastová okna, plechovou střechu, nové rozvody elektřiny a je připojen na vodovod. Odpady jsou svedeny do vlastního septiku. Vytápění je řešeno krbovými kamny a v jednom z bytů navíc elektrokotlem. V bytech jsou nové koupelny a v bytě 1+1 je nová kuchyňská linka. Dvě bytové jednotky 1+1 a 2+1 jsou nyní prázdné a třetí jednotka je obsazena nájemníky.

Budovy jsou obklopeny velkými pozemky. Rodinný dům má vlastní zahradu před domem i za domem. Pěčická tvrz má samostatný rovinatý pozemek o ploše 2.441 m2, který je ze dvou stran obklopen původní ohradní zdí. Poblíž pozemku se rozkládá Mlýnský rybník.

Obec Pěčice se nachází 10 km jihovýchodně od Mladé Boleslavi a žije zde 216 obyvatel. Nejbližší město Dobrovice je vzdálené 5km, kde naleznete vše potřebné; od lékaře přes potraviny, kavárnu, restaurace až po známý cukrovar a lihovar. Přímo v obci Pěčice je malá hospůdka, pošta a obecní úřad.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kontaktovat a domluvte si osobní prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
16 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Pěčice
ID
000043
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
3148 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alena  Šulcová

Alena Šulcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Pěčicích (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu