Prodej vinného sklepa, Perná, 60 m2 (ID: 3459451)

Perná

2 004 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 554 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Perné

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji vinný sklep s lisovnou ve vinařské uličce v části obce Perná, okres Břeclav. Jde o skvělou investiční příležitost pro milovníky vína. Tento objekt je ideální pro ty, kteří se chtějí zapojit do vinařského oboru a vyrábět vlastní víno.

Vinný sklep se skládá z prostorné lisovny o rozloze 46 m², kde se víno vyrábí, a podzemní části sklepa o rozloze 40 m², který slouží k jeho skladování a archivaci. Je zde využit cihlový stavební materiál a sklep je řadový. Objekt je momentálně před rekonstrukcí, což poskytuje novému majiteli možnost vytvoření vlastního prostoru podle svých představ.

Kromě samotného sklepa se za objektem nachází rovinatá zatravněná plocha, která nabízí další možnosti využití. Vstup na pozemek je zajištěn boční brankou z ulice. Zastavěná plocha objektu činí 60 m² a celková plocha pozemku je 208 m².

Jedním z nejzajímavějších bodů této nabídky je možnost vybudování nadstavby apartmánu nad sklepem. Tímto způsobem lze nemovitost zajímavě zhodnotit a využívat ji jako vlastní rekreaci nebo ji pronajímat komerčně. Pokud se rozhodnete pro tento projekt, zajistíme pro Vás stavební povolení na rekonstrukci a nadstavbu a celou výstavbu zrealizujeme na klíč, abyste neměli žádné starosti.

Obec Perná se nachází v mikulovské vinařské podoblasti, která patří k nejteplejším místům jižní Moravy. Tato oblast je vyhledávaná pro své vynikající víno a krásnou přírodu. V okolí se také nachází mnoho kulturních památek a nedaleké Novomlýnské nádrže, které lákají mnoho návštěvníků. Obec Perná je také často výchozím bodem pro výstup na Pálavu.

Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme bližší informace a zodpovíme veškeré Vaše dotazy. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
2 004 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Perná
ID
301
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Okraj obce

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pirogov&Sons

Brněnská 91/4, Mikulov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ota Pirogov

Ota Pirogov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vinných sklepů v Perné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie ostatních.


Vybrané články z našeho blogu