Prodej bytu 3+1, Hradec Králové, U Koruny, 75 m2 (ID: 3460232)

U Koruny, Hradec Králové - Pražské Předměstí

5 430 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 878 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k bytu

Toužíte po bydlení v krajském městě v bezprostřední blízkosti centra? Pak pro Vás máme fantastickou nabídku prostorného a světlého bytu o dispozici 3+1 v žádané lokalitě Pražského Předměstí v Hradci Králové. Tato lokalita Vám nabízí obchodní, vzdělávací i sportovní či kulturní vyžití.

Tento pěkný byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží cihlového domu s úžasným výhledem. Disponuje užitnou plochou 75 m2, která nabízí tři neprůchozí pokoje, kuchyň, koupelnu a samostatné WC. Kuchyň je osazena novou kuchyňskou linkou a v celém bytě byly vyměněny podlahy. K bytu náleží sklep a balkon, který poskytuje možnost odpočinku a relaxace. Byt je ve velmi dobrém stavu a je vytápěn dálkově. Celkové náklady SVJ jsou aktuálně 5.000,- Kč, z toho fond oprav činí 1.490,- Kč. Tato nemovitost je ideálním místem pro pohodlný život v blízkosti veškeré občanské vybavenosti.

Obchodní dům Prior a nákupní centrum Aupark Hradec Králové, které se nacházejí hned vedle domu, Vám nabízí nespočet možností služeb a nákupů. Zároveň pouhých pár kroků Vás dělí od odpočinkové zóny Sukových sadů nebo parku Skleněnka. V docházkové vzdálenosti Vám je k dispozici vlakové a autobusové nádraží, na zastávku MHD dojdete do 5min.

Tento byt zkrátka musíte vidět! Naše makléřka Vám ho ráda představí.

V případě vícero zájemců o koupi přihlédneme k nejvyšší cenové nabídce.

Parametry bytu

Cena
5 430 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
U Koruny, Hradec Králové - Pražské Předměstí
ID
N09225
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FINE REALITY, a.s.

Hněvotínská 241/52, Olomouc, Nová Ulice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Vendulka Dolejší

Vendulka Dolejší

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu