Prodej bytu 3+kk, Scalea, Itálie, 50 m2 (ID: 3460573)

Scalea, Itálie

905 940 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízím byt 3+кк o celkové 50 m 2 plus balkon cca 6 m2 ve městě Scalea, v ul. Lauro ve posledním 5NP ve parku Centro Marina. Je to výjimečná lokalita, uprostřed města, vše je v pěší vzdálenosti. Centro Marina má svůj areál, který patři parku a je oplocený, na vchodu a vjezdu je security point. Parkování je v areálu zdarma. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, 2 ložnice, WC plus balkon. Východ na balkon je c obývacího pokoje. Byt v dobrém stavu. Byt se prodává zařízený. Moře je ve vzdálenosti cca 500 m, nádraží – je cca 500 m, obchody a restauraci – 100 m, centrum města – cca 300 m.
Město Scalea se nachází asi 2 hodiny jižně od Neapole –ideální let do Neapole, Lamezia Terme Nebo Bari. Scalea má vynikající přímé železniční spojení do celé Itálie –Neapol, Řím, Milán, Cosenza atd., stejně jako přímou autobusovou dopravu. Obyvatelé města jsou převážně Italové, město žije po celý rok, a to nejen jako letní rekreační základna. Ve městě najdete vše potřebné, od nádobí přes nábytek až po elektrospotřebiče. V okolí Scalea jsou další pobřežní města (do 10 minut autem/vlakem/autobusem), která stojí za návštěvu, každé má své kouzlo, ale Scalea je považována za „horké místo“, kam lidé chodí na nákupy, za dobrým jídlem nebo za nočním životem. Cena 36000 euro včetně provizi a právního servisu a veškerých nákladů, spojených s prodejem.

Parametry bytu

Cena
905 940 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Scalea, Itálie
ID
036_159
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
44 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

T&P LTD

Na Zámecké 1518/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Oxana Zamkina

Oxana Zamkina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu