Prodej bytu 3+1, Trutnov, Náchodská, 125 m2

Náchodská, Dolní Předměstí

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Trutnově

Informace k bytu

Zkoušeli jste v Trutnově najít byt, ke kterému náleží i zahrada a garážové stání hned u domu? Kde můžete šetřit na vytápění díky krbovým kamnům v obývacím pokoji? Který je po kompletní rekonstrukci a v krásně revitalizovaném domě? Tak to víte, že taková nabídka se jen tak neobjeví.

Já tu pro Vás ale jeden takový byt mám!

Nachází se v ulici Náchodská v Trutnově Poříčí a v blízké budoucnosti bude nedaleko nájezdu na D11.

Byt se nachází ve druhém patře a prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2022. Jsou zde vinylové podlahy, zbrusu nová kuchyně se zabudovanými spotřebiči a dostatek úložného prostoru. K dispozici Vám bude 81 m2 užitné plochy v bytě, dalších 18 m2 v čistém a suchém sklepě, hned za domem zastřešené stání na jedno auto a kůlna pro uložení dřeva na sezónu nebo na motorku/kola, dle Vašich potřeb.

Pár metrů od zadního vchodu do domu se nachází oplocená zahrada o velikosti 276 m2, která je v dlouhodobém pronájmu od města za velice symbolickou cenu. Zde je k dispozici nadstandardně vybavený zahradní domek, který má kuchyňku, krbová kamna a prostor na spaní pro minimálně 3 lidi, úplný domek pro hosty. WC je k dispozici chemické.

Hlavní ložnice je neprůchozí pokoj s prostorem pro šatnu, obývací pokoj je velice příjemný a útulný, dojem podtrhují krbová kamna i vyvýšené podium, které může sloužit jako úložný prostor, ale původně byl zamýšlen jako zasouvací lůžko a je zde místo pro dvě matrace. Pokoj, který paní majitelka využívá jako pracovnu je průchozí ze tří stran a spojuje chodbu, kuchyň a obývací pokoj (podívejte se na půdorys bytu). Posledním prostorem je světlá a veliká kuchyně, kde ve pohodlně vejde i veliký jídelní stůl. V koupelně, která je spojená s WC, se nachází sprchový kout s hlubší vanou, kde se s radostí vykoupají i menší děti.

Dům má novou zateplenou fasádu, vyměněná okna i střechu a komíny. Na zateplení, které proběhlo v loňském roce, byla využita dotace z programu zelená úsporám a přestože je dům dle odhadu aktuálně v kategorii energetické náročnosti zhruba C, PENB doposud není zpracován, proto inzerujeme G kvůli zákonné povinnosti.

V blízkosti domu je výjimečná základní a mateřská škola, která je v kraji vyhlášená díky využívání principů montessori vzdělávání a také věhlasná galerie EPO 1. Nakupovat můžete od jara do podzimu na nedalekých farmářských trzích, jinak jsou v Poříčí další obchody s potravinami i restaurace a vede tudy pravidelná linka MHD. Za domem je také cyklostezka propojující celý Trutnov.

Tuto novinku byste si zkrátka neměli nechat ujít. Budu se na Vás těšit na prohlídkách, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová, Swiss Life Select Reality.

Parametry bytu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Náchodská, Dolní Předměstí
ID
22269
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
81 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
125 m2
Plocha nemovitosti
125 m2
Plocha zahrady
276 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 96 lidí

Prodejce

Kateřina Kuhnová

Kateřina Kuhnová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Trutnově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu