Prodej bytu 3+1, Volary, Náměstí, 97 m2 (ID: 3461767)

Náměstí, Volary

2 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 008 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Volarech

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení nabízíme prostorný slunný byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 ve Volarech. Byt je nezařízený, v původním stavu a čeká na nového šikovného majitele, který si ho zrekonstruuje dle svých představ. Nachází se v přízemí a má bezbariérový přístup. Zděný dům, ve kterém se byt nachází, prošel částečnou rekonstrukcí ( výměna oken). Vytápění domu je buď na tuhá paliva a krbovými kamny a nebo přímotopy na elektřinu. K bytu náleží velký zděný sklep. Měsíční poplatky do fondu oprav činní 1. 870,-Kč. V domě je malá soukromá cukrárna, která Vám nabízí opravdu útulné a příjemné posezení u kávy a nebo na venkovní zahrádce.
Ve Volarech je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, ZUŠ, obchodní domy, krytý bazén, fotbalové hřiště). Volary a okolí jsou turisticky atraktivní lokalita, oblíbená v létě i v zimě pro množství cyklotras vedoucích do Národního parku Šumava a k Lipenskému jezeru a blízké možnosti sjezdového lyžování. Volary také leží blízko od hranic s Německem (18 km). Pro více informací neváhejte volat makléře.

Parametry bytu

Cena
2 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Náměstí, Volary
ID
N00036
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
97 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
97 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Daniela Zelenková

Na Zlaté stoce 551/14, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Daniela Zelenková

Daniela Zelenková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Volarech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu