Prodej bytu 2+kk, Plzeň, K Ovčínu, 51 m2

K Ovčínu, Litice

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Chcete bydlet mimo ruch města a přitom být v jeho těsné blízkosti a to s výbornou dostupností do centra, nebo snad hledáte investiční nemovitost k následnému pronájmu. Obě tyto varianty Vám nabízí právě tento byt Liticích o dispozici 2KK a velikosti 51m2, který se nachází v 1. podlaží cihlového domu.

Další velkou výhodou je, že k bytu také náleží parkovací stání přímo před domem, tudíž starost kam s autem máte hned vyřešenou.

Dispozičně je byt řešen velmi účelně. Při vchodu do bytu se z chodby vchází zvlášť do koupelny a dále pak do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ze kterého se následně vchází do ložnice. Bytová jednotka zůstává nevybavena kromě kuchyně a je k dispozici ihned.

Pro ty co často cestují autem, může být velkým lákadlem i dostupnost dálnice D5, na kterou je z Litic velmi rychlý přístup.
Milovníci přírody a aktivního životního stylu zajisté ocení blízkost cyklistických stezek a lesa, což umožňuje různé venkovní aktivity a procházky. Litice také nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako je: MHD, škola, školka, pošta, bankomat, restaurace, místní hospoda a 3x potraviny.
Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo malé rodiny, kteří hledají útulné a moderní bydlení v klidné lokalitě.

Swiss Life Select Vám také nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitního klientského servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Těším se na Vaši zprávu nebo telefonát, ráda Vám poskytnu další informace či domluvíme prohlídku.

Realitní makléřka Gabriela Jirková

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
K Ovčínu, Litice
ID
22272
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
51 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Plocha nemovitosti
51 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Bc. Gabriela Jirková

Bc. Gabriela Jirková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu