Prodej rodinného domu, Jablonec nad Nisou, Tyršova stezka, 130 m2

Tyršova stezka, Jablonec nad Nisou - Kokonín

3 747 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 857 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte bydlení v klidné lokalitě a zároveň s dobrou dostupností do centra města? A láká Vás možnost zrealizovat si je podle svých vlastních představ?

Pak je pro Vás ideální možností koupě dvoupodlažního samostatně stojícího rodinného domu o vnitřní ploše cca 130 m2, ke které však přísluší další prostory jako zimní zahrada, balkony, sklep, půda a garáž. Rekonstrukcí či kompletní přestavbou lze získat daleko více metrů plochy. Tento dům se nachází v klidné části Kokonína.

Dům si díky virtuální prohlídce můžete projít zde: https://my.matterport.com/show/?m=6WedfgC13sz

Z inženýrských sítí jsou k dispozici vodovod, elektřina, plyn, odpady jsou svedeny do jímky, nabízí se tedy vybudování ČOV.

U rodinného domu je důležitá také zahrádka. Tato je velkorysá - má 1043 m2 a díky svému uzpůsobení lez rozdělit do několika zón, takže na ní můžete mít posezení, pěstovat plodiny, vybudovat bazén, další parkovací míst apod. Naproti domu je pak další trojúhelníkový pozemek o výměře 223 m2.

V místě je i skvělá občanská vybavenost - nedaleko je mateřská i základní škola, obchody, restaurace, praktičtí lékaři, ale také autobusová zastávky, kterou jste za chvíli v centru města. Dojíždíte-li do Prahy, tak i spoje autobusem či automobilem jsou bezproblémové.

Přijeďte se osobně podívat, jak Vám lokalita a potenciál domu vyhovují.

Parametry domu

Cena
3 747 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Tyršova stezka, Jablonec nad Nisou - Kokonín
ID
14121
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Mirek Rybín

Mirek Rybín

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu