Prodej obchodního prostoru, Praha - Holyně, náměstí Pod lípou, 410 m2 (ID: 3463139)

náměstí Pod lípou, Praha 5 - Holyně

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně odměny RK a právních služeb)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Představujeme Vám zajímavou investiční příležitost - prodej poloviny domu s obrovským potenciálem v lukrativní části Prahy 5, v Holyni. Tato nemovitost je součástí historického areálu, kde momentálně funguje pizzerie, která pokračuje v dlouholeté tradici oblíbené Restaurace U Knotků. Díky své vynikající poloze a stávajícímu dlouhodobému pronájmu nabízí tato nemovitost stabilní výnosy a slibný potenciál pro další rozvoj.

Pozemek o celkové rozloze 1660 m² s zastavěnou plochou 1089 m² nabízí nejen dostatek prostoru pro současnou činnost, ale i unikátní možnost rozšíření nebo úplně nového využití. Součástí pozemku je velká stodola, která po případné demolici otevírá dveře k výstavbě nových bytových jednotek, obchodních prostor nebo dokonce kombinace obojího. Díky klasifikaci pozemků v územním plánu jako "Všeobecně smíšené" jsou možnosti využití široké a variabilní, což představuje výjimečnou příležitost pro investory.

Nemovitost je plně napojena na veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, plyn, elektřina), což značně usnadňuje jakékoliv plánované projekty a snižuje počáteční investiční náklady. Majitel druhé poloviny domu je české národnosti a lze se s ním po dohodě telefonicky spojit nebo osobně setkat.

Tato nemovitost představuje ideální kombinaci stávajícího příjmu z pronájmu s velkým potencionálem do budoucna. Ať už hledáte prostor pro rozšíření vašeho podnikání nebo chcete investovat do výstavby bytových jednotek, v jedné z nejžádanějších částí Prahy, tato nemovitost vám otevírá dveře k realizaci těchto plánů.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost investovat do nemovitosti s vysokým potenciálem růstu hodnoty. Pro další informace a domluvení osobní prohlídky mě kontaktujte.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně odměny RK a právních služeb
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
náměstí Pod lípou, Praha 5 - Holyně
ID
N00032
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
410 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
410 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Stach

Lukáš Stach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu