Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Roudnice nad Labem, 7379 m2 (ID: 3463144)

Roudnice nad Labem

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Informace v RK)

Prémioví partneři v Roudnici nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Pokud je vaším snem propojit svůj podnikatelský duch s vášní pro provozování Maríny na Labi a pořádání kulturně-společenských akcí, tak mám pro vás jedinečnou nabídku. Nabízím Vám prostorný pozemek o celkové rozloze 7 379 m², součástí této nabídky je i 200 m dlouhé molo k provozování Mariny. Daný pozemek sousedí s velmi oblíbenou Labskou cyklotrasou. Pozemek se nachází v malebné obci Kozlovice, která se nachází 5 km města Roudnice nad Labem, jen necelých třicet minut jízdy autem od Prahy 9 - Letňany.

Pro tento pozemek a Marinu jsem vytvořil vlastní webovou stránku, na které najdete veškeré podrobnosti a informace: https://www.stachreality.cz/pozemek-roudnice-nad-labem

Pozemek je unikátní nejen díky své poloze, ale také díky možnosti přístupu po souši i po vodě (Labe). Vlastní molo je součástí prodeje.

V roce 2023 byl na návrh majitele schválen a změněn uzemní plán obce Kozlovice, jehož součástí je již uvedený projekt realizace Mariny Kozlovice. V rámci schváleného územního plánu je možno vybudovat Marinu na Labi. Povolení pro vybudování Mariny Kozlovice státních orgánu je již chváleno a je vydané platné Stavební povolení na rekonstrukci části mola.

Je možné realizovat kompletní rekonstrukci stávající budovy na pozemku. Navíc je možné tuto budovu ještě zvýšit až do výšky 7,5m. Maximální zastavěnost pozemku je 40 %. V aktuálním projektu se počítá s vybudováním občerstvení ve formě foodtrucku, výstavbu pódia a vytvoření odpočinkových zón pro cyklisty a majitelé lodí a ostatních návštěvníků. V současné době, je ve schvalovacím procesu povolení stavby (rekonstrukce) na současnou budovu na pozemku dle již hotové projektové dokumentace. (Projektová dokumentace je součástí schvalovacího procesu).

Dle schváleného územního plánu obce je možné realizovat i další sportovní zařízení, které můžou ještě více obohatit další služby v areálu.

Na pozemku se nachází vlastní studna, v současné době je podepsána smlouva s distributorem elektrické energie ČEZ o připojení s dokončením nejpozději do 31.10.2024. Odpady jsou řešeny jímkou.

Cena prodeje zahrnuje veškerou dokumentaci a vydaná povolení. Jedná se tedy o jedinečný projekt, který lze ihned realizovat dle vašich představ v souladu se schváleným uzemním plánem obce. Velkou výhodou je i to, že vedení obce je plně informováno o daném projektu a podporuje ho.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes!

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Informace v RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Roudnice nad Labem
ID
N00018
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
7379 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Stach

Lukáš Stach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Roudnici nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu