Prodej pozemku pro bydlení, Postupice, Pozovská, 1353 m2 (ID: 3463395)

Pozovská, Postupice

4 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 968 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Postupicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Máme pro vás jedinečnou příležitost! Na prodej nabízíme stavební pozemek v krásné obci Postupice. Tento svažitý pozemek o výměře 1353 m se nachází na okraji obce, na kopci v zástavbě nových rodinných domů, na konci slepé ulice.
Co tento pozemek dělá opravdu výjimečným, je jeho nádherný výhled do okolní krajiny. Být na kopci umožňuje pozorovat úchvatné scenérie Blanického kraje, které se mění s každým ročním obdobím. To vše z pohodlí vašeho vlastního domova.
Tento pozemek je navíc již připravený ke stavbě, má vydané platné stavební povolení pro rodinný dům a také povolení na vrtanou studnu. Existuje také možnost výstavby dvojdomku, což zvyšuje flexibilitu při plánování vašeho nového domova.
Pozemek je obklopen přírodou, což nabízí ideální možnosti pro turistiku, procházky a odpočinek v přírodě. Blanický kraj je známý svou malebnou krajinou, která láká milovníky přírody ze všech koutů.
Veškerá občanská vybavenost v místě - škola, školka, obchody, lékař , hřiště atd.
Okr. město Benešov je vzdáleno pouhých 9 km, Vlašim 8 km.
Dobrá dopravní dostupnost je další výhodou této lokality. Autobus nebo vlak směřující do Benešova, Vlašimi a Prahy jsou v dosahu, přičemž cesta do Prahy autem trvá pouze 45 minut na Metro C zast. Opatov.
Nezmeškejte tuto vzácnou příležitost vlastnit stavební pozemek v jednom z nejžádanějších obytných lokalit v Postupicích. Přijďte si tento pozemek prohlédnout a začněte plánovat realizaci vašich snů o vlastním domově s dokonalým výhledem!

Parametry pozemku

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Pozovská, Postupice
ID
92
Plocha nemovitosti
1353 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Irena  Trojanová

Irena Trojanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Postupicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu