Prodej bytu 3+kk, České Budějovice, České Vrbné, 68 m2 (ID: 3464286)

České Vrbné, České Budějovice - České Budějovice 2

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Nabízíme exkluzivní příležitost k získání nového a moderního bytu s lodžií a vlastním parkovacím stáním v suterénu domu.
Tato vkusná bytová jednotka 3+kk, dokončená v roce 2023, se nachází ve 6. patře nově postaveného komplexu, který svou polohou v blízkosti Vrbenských rybníků, cyklostezek, zastávky MHD a moderní obchodní zóny poskytuje ideální spojení městského života s přírodou a komfortem.
Další výhodou této jednotky je sklep přímo připojený k parkovacímu místu, což poskytuje praktický úložný prostor o rozloze 3,7 m2.

V interiéru dominují kvalitní materiály a neutrální barvy, umožňující individuální úpravy podle vašich představ. Prostorná vstupní předsíň nabízí dostatek úložného prostoru. Kuchyň je elegantně zařízena novou kuchyňskou linkou a moderními spotřebiči, propojující se s obývacím prostorem (21,9 m2) s lodžií (4.4 m2), což vytváří harmonické a funkční prostředí pro každodenní aktivity.
Obě ložnice (2x13,6 m2) jsou samostatné a útulné. Koupelna (6,5 m2) i samostatné WC (1,6 m2) jsou zařízeny v neutrálních zemitých tónech, které umožňují doplnění širokou škálou barev podle vašich představ.
Orientace bytu na východní stranu zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den, což přispívá k svěží a příjemné atmosféře.
Optický kabel na internetové připojení.
Nízké provozní náklady včetně fondu oprav, energetická třída budovy B.

Společné prostory, včetně chodeb, výtahu a garáží, jsou navrženy moderně z kvalitních materiálů. Bezpečnost v budově je zajištěna požárními hlásiči a domovním vrátným. Úklid společných prostor zajišťuje profesionální úklidová firma.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost k vlastnictví bytové jednotky, která vám poskytne komfort a životní styl, který si zasloužíte! Buďte první, kdo si zajistí tento exkluzivní domov!
K nastěhování po společné domluvě.
Financování hypotékou možný a rádi vám s ní pomůžeme.
Prohlídky bytové jednotky plánujeme po telefonické domluvě s makléřem nabídky.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
České Vrbné, České Budějovice - České Budějovice 2
ID
0020-NP08760
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
68 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Michaela Mikešová

Michaela Mikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu