Prodej rodinného domu, Rousínov, Budín, 135 m2

Budín, Rousínov

5 180 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 686 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu, s provizí,)

Prémioví partneři v Rousínově

Informace k domu

Hledáte klidné bydlení v řadovém rodinném domě o dispozici 3+1 o celkové výměře 144 m2 v Rousínově - Slavíkovicích po kompletní rekonstrukci? Máme krásné bydlení v rodinném domě právě pro Vás.
Dispozice domu Vám nabídne : 1.NP zádveří domu vám poskytne útulný prostor s předsíňovým nábytkem. Dále vstupujete do jídelního prostoru s kuchyní. V místnosti se nachází krbové kamna. Vlevo vstup do koupelny s vanou a toaletou - možnost po stavebních úpravách vybudovat sprchový kout.
Z kuchyně vstup na pozemek, který slouží ke grilování v naprostém soukromí. Vpravo od schodiště se nachází vstup do prostorného obývacího pokoje. Dům je částečně podsklepený. Bydlení v domě lze využít také jako dispozice 4+kk.
2.NP v podkroví domu se nachází dvě ložnice se střešními okny/v oknech jsou stínící rolety. Chodba ve 2.NP disponuje dostačujícím prostorem například k účelu kanceláře.

Technický stav domu a pozemek: Vytápění RD / elektrické podlahové topení, dům je napojen na kanalizaci a obecní vodovod, možnost připojení na plyn. Nemovitost je ve výborném technickém stavu. Nová elektřina, rozvody. Dům je zateplený. Podlahová krytina/plovoucí podlaha, dlažba. Pozemek před domem vám nabídne parkovací místo vlevo, vpravo vyvýšený záhon z palet velmi prakticky řešený.

V Rousínově se nachází veškerá občanská vybavenost. Také veřejné koupaliště, soukromá školka ve Slavíkovicích. 12 minut jízdy autem se nachází obec Luleč a obec Nemojany známe koupalištěm U Libuše v Lulči u Vyškova nebo také Hotel Nemojanský Mlýn a další krásné místa tohoto kraje.
Srdečně Vás zveme na prohlídku domu. Vyřizujeme výhodné financování.
Energetický štítek: D

Parametry domu

Cena
5 180 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu, s provizí,
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Budín, Rousínov
ID
21720
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
108 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
79 m2
Podlahová plocha
135 m2
Plocha nemovitosti
144 m2
Plocha zahrady
65 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Pavlina Konzen

Pavlina Konzen

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rousínově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu