Prodej bytu 1+1, Nová Pec, 34 m2 (ID: 3465168)

Nová Pec

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nové Peci

Informace k bytu

Představujeme Vám k prodeji pěkný byt 1+1 ve zděném domě v atraktivní rekreační lokalitě v Nové Peci. Tento bytový dům prošel zdařilou modernizací včetně zateplení a výměny oken díky tomu je provoz nabízené bytové jednotky velmi úsporný a pohodlný. Tento útulný byt o rozloze 34,52 m2 a s velkými skladovacími prostory o rozloze 10,48 m2 nabízí nejen možnost pohodlného bydlení, ale také velmi zajímavou investiční příležitost.
Dispozice bytu zahrnuje předsíň s vestavěnou skříní, ze které se vstupuje do jednotlivých místností, dále kuchyň s kuch. linkou, obývací pokoj, koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Byt je v původním funkčním stavu, což nabízí novému majiteli možnost okamžitého užívání nebo možnost úpravy prostor dle vlastních představ a potřeb. K bytu náleží dva sklepní prostory umístěné v suterénu domu. Součásti prodeje je také venkovní plechový sklad - garáž, který může sloužit např. k uskladnění lodi, kol, sportovních potřeb aj.
Byt je napojen na el. energii, obecní vodovod a dálkové topení. Výhodou je také bezproblémové parkování v sousedství domu.
Tato nemovitost představuje klidné a příjemné místo k bydlení v přírodě s využitím všech služeb a občanské vybavenosti, které nabízí Nová Pec např. (vlaková zastávka, restaurace, obchod, pošta aj.). Poloha této nemovitosti vybízí k atraktivním celoročním sportovním a volnočasovým aktivitám a je strategická pro výlety po okolí jako například: Sjezdovky Hochficht a Skiareál Lipno, areál Stezka korunami stromů, vodní nádrž Lipno, Olšina, rozhledna Vítkův Hrádek, Jelení Vrchy, Schwarzenberský kanál, a mnoho jiného nebo jen tak k vycházce za houbami či relaxaci v čisté šumavské přírodě.
Investice do nemovitosti v této oblasti je zajímavá i vzhledem k prognóze rostoucího vývoje lokálních cen a velkým zájmem o místní ubytovací kapacity a dobré dopravní dostupnosti autobusovými i vlakovými spoji.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku tohoto objektu s velkým potenciálem. Koupi lze samozřejmě financovat hypotéčním úvěrem, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Nová Pec
ID
8989bt24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
45 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
34 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEMO reality, s.r.o.

Kostelní náměstí 17, Prachatice I

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Růžena Machartová

Růžena Machartová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Nové Peci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu