Prodej rodinného domu, Příbram, Horní, 175 m2 (ID: 3465427)

Horní, Příbram - Brod

3 299 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize a kompletního právního servisu)

Prémioví partneři v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Sníte o svém vlastním domě se zahradou na okraji většího města? Chcete ho mít přesně podle svých představ? Láká vás vdechnout nový život staršímu stavení a zachovat tak plně jeho ducha? Chcete bydlet na malebné návsi s výhledem na kapličku a přímo naproti zastávce autobusu? V tom případě mám jednoduché řešení - podívejte se na tento rozlehlý dům, který skýtá mnoho možností k rekonstrukci v příbramské městské části Brod.

Celý pozemek má 843 m2, tedy včetně domu s přilehlou garáží. Užitná plocha všech místností vč. garáže v přízemí má dle měření digitální technologií Matterport cca 155 m2. Stejně tolik má tedy i podlahová plocha v podkroví vč. nevyužitých půdních prostor. Dům je to tedy opravdu dostatečně velký pro velkou rodinu nebo případně pro podnikání. Ano, potřebuje určitě mnoho oprav, případně i změn dispozičního řešení, ale jeho základ a střecha jsou v pořádku a na tom se dá dobře stavět. V dnešní době vás určitě zajímá, jak je řešeno vytápění - tahle informace vás určitě potěší. K dispozici je relativně nový, zcela funkční kotel na uhlí s automatickým zásobníkem a přikládáním, který je napojen na rozvody topení v celém domě. V některých místnostech jsou vyměněny i radiátory za deskové.
Dům je napojen na obecní vodovod.

Částečnou rekonstrukcí proběhla i koupelna v přízemí. Částečně je dům i podsklepen. Co je ale zajímavější, je jistě ohromný půdní prostor, který si přímo říká o vestavbu dalších obytných místností.

Svou velikostí vás určitě zaujme i garáž, kam se vejdou minimálně 2 auta a ještě zbyde spousta prostoru třeba na dílnu.

K zadní části domu přiléhají přístavky, ve kterých se dříve chovaly např. slepice nebo se do nich ukládalo zahradní náčiní. Takových úložných prostor není u domu totiž nikdy dost.

Veškerá občanská vybavenost je v Příbrami, kam se dostanete za pár minut autem nebo i autobusem téměř přímo od vašich vrátek.

Zajímá vás víc a chcete se na dům přijet podívat osobně? Stačí mi napsat nebo zavolat a společně určitě vymyslíme nějaký vhodný termín. Dům v Brodě je v současné době prázdný a moc by stál o nové majitele, kteří poznají jeho potenciál a upraví si jej k obrazu svému. Podívat se na něj můžete i zde: dumupribrami.cz

Rozměry jednotlivých místností (měřeno technologií Matterport):

PŘÍZEMÍ
Obývací pokoj: 26,36 m2
Kuchyň: 14,77 m2
Ložnice: 20,77 m2
Koupelna: 5,32 m2
WC: 1,53 m2
Spíž: 1,75 m2
Chodba: 6,28 m2
Vstupní veranda: 9,26 m2
Schodiště: 4,74 m2
Garáž: 38,74 m2
Dílna: 25,73 m2

PATRO - půda
Místnost 1: 54,72 m2
Místnost 2: 68,75 m2
Místnost 3: 9,37 m2
Místnost 4: 12,03 m2
Místnost 5: 6,71 m2
Balkon: 7,79 m2
Schodiště: 2,86 m2


Parametry domu

Cena
3 299 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize a kompletního právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Horní, Příbram - Brod
ID
9/5922
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
310 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
175 m2
Plocha nemovitosti
843 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Kamila Pavlištová

Kamila Pavlištová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Příbrami?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu