Pronájem bytu 2+1, Brno, Kopečná, 50 m2

Kopečná, Brno

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+3 500, - Kč zálohy na služby, + provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Hledáte útulný a prakticky zařízený byt v srdci Brna? Právě jsme pro vás připravili nabídku pronájmu bytu 2+1 na ulici Kopečná. Byt o celkové ploše 50 m2 se nachází ve II. nadzemním podlaží cihlového domu, který si zachoval svůj historický charakter, avšak je třeba si připomenout, že dům není vybaven výtahem. Tento útulný prostor nabízí vše pro komfortní bydlení. Disponuje dvěma lodžiemi, kde můžete relaxovat a vychutnávat si klidné momenty.

Dispozice: Chodba 3,26 m2, ze které je vstup do ložnice 9,72 m2, obývacího pokoje 18,88 m2 a kuchyně 9,97 m2. Z kuchyně je vstup do koupelny s vanou a toaletou dohromady 4,51 m2. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii o velikosti 2,64 m2 a k ložnici náleží lodžie o velikosti 1,29 m2.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje moderní kotel ARISTON, který je doplněný o zásobník. Co se týče vybavenosti, nemusíte si lámat hlavu, protože byt je vybaven vším potřebným. V kuchyni najdete vestavěné spotřebiče značky Mora, které zahrnují vše od varné desky po troubu. K vašemu pohodlí dále přispívá lednice a praktická automatická pračka LG.

Interiér bytu je navržen s ohledem na pohodlí a design. V obývacím pokoji podtrhují atmosféru kvalitní parkety, zatímco ložnice je vybavena plovoucí podlahou pro maximální komfort. Chodba, koupelna a kuchyně mají praktickou a snadno udržovatelnou keramickou dlažbu. Koupelna s vanou a integrovanou toaletou je navržena pro relaxaci a odpočinek po dlouhém dni.

Tento byt je ideální volbou pro každého, kdo hledá pohodlné bydlení v dynamickém městském prostředí. Jeho skvělá poloha na ulici Kopečná v Brně je jako stvořená pro milovníky městského života, poskytující snadný přístup k místním obchodům, restauracím a kulturním zařízením. Prostor bytu je promyšleně rozdělen do dvou pokojů, které jsou ideální pro kombinaci relaxace a denních aktivit, ať už pracujete z domova, nebo se chcete jen v klidu oddat četbě či sledování oblíbených filmů. Součástí bytu je také praktická a útulná kuchyně, kde se můžete pustit do vaření bez obav z nedostatku místa nebo vybavení. Byt je připraven k nastěhování a čeká na svého nového nájemníka, který ocení jeho útulnost a praktičnost. Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě, a pokud vás tento byt zaujal, neváhejte se obrátit na nás pro další informace.


Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+3 500, - Kč zálohy na služby, + provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Kopečná, Brno
ID
240
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VIOLET REAL

U Leskavy 788/31, Brno, Starý Lískovec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Zlatka Bedřichová

Zlatka Bedřichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu