Pronájem bytu 1+kk, Hostivice, Žitná, 42 m2 (ID: 3465806)

Žitná, Hostivice

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Hostivici

Úklidové služby

Informace k bytu

Vzhledem k vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám e-mailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.

Jako přímí vlastníci nabízíme k pronájmu prostorný byt s dispozicí 1+kk, výměrou 42,5 m² + balkón + venkovní parkovací stání, ve 3. patře novostavby Hostivice-Jih, ulice Žitná č.p. 1869.

Součástí bytu je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, prostorná předsíň, koupelna s toaletou, vanou a přípojkou na pračku. Byt je vybaven balkonem, který je orientován západním směrem. V pokoji a předsíni je plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. Vybavení bytu viz foto.

Bytový dům je vybaven výtahem. Ohřev vody a vytápění je řešeno plynovým kotlem pro celý dům.

Součástí pronájmu je i venkovní parkovací stání umístěné před domem.

V lokalitě je velmi dobrá občanská vybavenost, i dopravní dostupnost - autobusová zastávka (linky 347 a 358, na Zličíně cca za 8 minut).

Nájemné 13.000,-Kč/měsíc + poplatky v domě 2.877,-Kč/měsíc + elektřina 1.000,-Kč/měsíc (případně dle budoucí spotřeby).

Byt je vhodný především pro jednotlivce, případně pár, volné k nastěhování ihned.

Zájemce nehradí provizi RK. Kauce činí 2 měsíční nájmy, uzavírána je podnájemní smlouva, kdy budou preferováni zájemci o dlouhodobý pronájem.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Žitná, Hostivice
ID
46
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CEE Real Estate a.s.

Vojtěšská 211/6, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Cimala

Martin Cimala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Hostivici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu