Prodej rodinného domu, Praha - Šeberov, K Hrnčířům, 1098 m2 (ID: 3465960)

K Hrnčířům, Praha 4 - Šeberov

43 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 204 925 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

V zastoupení klienta nabízíme k prodeji vilu k zajímavé lokalitě |Šeberova, která skrývá velký potenciál pro nového majitele. Může zde být zcela výjimečné bydlení pro rodinu se zázemím pro setkávání s přáteli a rodinou, může zde být bydlení pro rodinu a zázemí pro firmu – kanceláře, místo pro jednání s klienty nebo reprezentativní prostory společnosti pro eventy. Může zde být luxusní klub.
Vila je zcela mimořádná nejen svou architekturou, ale také jejím umístněním. Dominatní je obývací pokoj o výměře cca 200 m2 Je velmi dobře přístupná, přesto je od hlavní cesty stíněna dalším objektem a vzrostlým živým plotem od vedlejších nemovitostí. To dává vile velkou výhodu soukromí, jak pro majitele, tak pro hosty. Dalším velkým bonusem je dostatek parkovacích míst. U domu je kryté parkovací strání pro 4 automobily.
Samotná vila má dvě nadzení podlaží a prosdtorný suterén. V celém domě jsou dřevěné podlahy v kombinaci s italskou dlažbou. V domě je rozvod antény TV do všech místností, bezdrátový internet, domácí telefon, telefonní přípojky a dům i zahrada jsou monitorovány bezpečnostním systémem.
V části obývacího pokoje, v kuchyni a v koupelnách v podkroví je podlahové topení. Celý dům má velké množství prosklených ploch, které dělají celou vilu velmi příjemně osvětlenou přírodním světlem. Okna jsou vyrobena s kvalitních materiálů s dvojskly, mezi kterými je napuštěn speciální plyn pro dobrou tepelnou i zvukovou izolaci. V domě je 6 koupelen.
V suterénu najdete krytý bazén, Whirlpool, prostor pro saunu a tělocvičnu, několik míst pro kanceláře a technické zázemí domu. V přízemí je srdce domu - obytný prostor o výměře cca 200m2, v druhém nadzemním podlaží jsou dvě pracovny a 4 ložnice s koupelnami.
Celková výměra zastavěné plochy, nádvoří, terasy a pozemku činí 1 627m2 - na přiloženém geometrickém plánu vyznačeno žlutzou barvou.
V případě zájmu je možno s vilou koupit také velmi prostornou garáž - 105m2, kde je parkování až pro tři auta a dílna je zde možno vybudovat v patře bytovou jednotku, jsou zde přivedeny veškeré sítě - voda, odpad, elektřina a plyn. Celková výměra tohoto pozemku včetně stavby činí 441m2 - na plánku vyznačeno červenou barvou.
Dále je možno přikoupit pozemek o výměře 130m2 - na plánu modrou barvou a pozemky, které jsou mezi tímto pozermkem a sousední stavbou.
Nespornou výhodou je dobrá občanská vybavenost, školka, škola, polyfunkční hřiště s možností minigolfu, volejbalu, tenisu a samozřejmě je zde i dětské hřiště. V okolí Šeberova je množství cyklostezek. Další velkou výhodou je spojení na metro C – stanice Opatov. Je to pouze jedna zastávka autobusem, který má zastávku 200 m od domu. Další výhodou je nájezd na D1 a na pražský okruh.
Díky velikosti domu, garáže a pozemku se nabízí více možností prodeje, které s Vámi rádi prodiskutujeme osobně. Vážným zájemcům zařídíme osobní prohlídku.. Nejbližší termín prohlídek v pátek 16. 2. od 14.00 po předchozí dohodě s makléřem.

Parametry domu

Cena
43 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
K Hrnčířům, Praha 4 - Šeberov
ID
N00063
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1098 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1627 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Antonín Tvrdoň

Antonín Tvrdoň

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu