Prodej bytu 2+1, Třešť, Jiráskova, 40 m2

Jiráskova, Třešť

2 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 773 Kč /za měsíc

(Cena je již včetně provize pro RK)

Prémioví partneři v Třešti

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej krásného, útulného bytu s krásným výhledem v Třešti v ulici Jiráskova 1016/11. Byt se nachází ve 3. patře bez výtahu. Dispozičně je byt koncipován jako 2+1. V bytě jsou plastová okna v bílém dekoru.
Třešť je stále oblíbenější lokalitou pro investory vzhledem ke stále se rozvíjejícímu pracovnímu využití a dobré dojezdové vzdálenosti do Kostelce a Jihlavy. Město Třešť se nacházející na západě Moravy, ve střední části kraje Vysočina. Protéká jim Třešťský potok, nachází se 13, 6 km jihozápadně od krajského města Jihlavy a 11, 5 km severoseverovýchodně od města Telče. Jedná se o druhé největší město v okrese Jihlava.
Ale zpět k bytu. Takovýto byt je možné reálně pronajmout za 10.000,-Kč + energie. Celkově se jedná o velmi pěkný a útulný byt s opravdu výjimečným výhledem, ve velmi dobrém technickém stavu. Možnost parkování před domem.
Energetický štítek nebyl stanoven, proto ze zákona uvádíme „G“.

Parametry bytu

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je již včetně provize pro RK
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Jiráskova, Třešť
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Michal Danyi

U Nemocnice 98, Dačice II

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Michal Danyi

Michal Danyi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Třešti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu