Prodej chaty, Slabčice, 41 m2 (ID: 3466233)

Slabčice, Písecká Smoleč

1 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 101 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Slabčicích

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rekreační chatu v Písecké Smoleči. Chata je vhodná pro zájemce, kteří hledají klid a pohodu uprostřed lesů, nedaleko řeky Vltavy. V chatě je zavedena elektřina, voda je pouze užitková z retenční nádrže na splachování toalety. Jen několik metrů od chaty je v lese funkční studna.

Přístup k chatě je po dobře udržované, ujeté, lesní cestě - účelová komunikace veřejně přístupná. Parkování je možné hned u chaty.

Chata je umístěna na slunném palouku, na který navazuje les. Před chatou je louka a svah k řece. V sousedství jsou jen další čtyři chaty.

V přízemí je malá kuchyňka o výměře 6 m², jídelní kout a obývací pokoj je o výměře 20,4 m². V podkroví, které je přístupné po pohodlných schodech je ložnice o výměře 12,5 m² s terasou s výhledem na vodu. V suterénu domu je suchý sklep o výměře 5,2 m² a toaleta (splachuje se dešťovou vodu z retenční nádrže).

Interiér chaty je původní, obložení je z kvalitního modřínu, které působí velmi dobře. Díky tomu, že majitelé provádí pravidelnou údržbu vypadá chata stále velmi pěkně.

Chata stojí na vlastním pozemku. Pozemek okolo chaty o výměře cca 41 m² je v nájmu na dobu neurčitou od Arcibiskupství pražského. Pozemek není oplocen, jeho hranice jsou definovány živým plotem. Pokud vlastníte psa útěkáře, nebude pro Vás pravděpodobně tato nemovitost ta pravá. Jste-li vášnivými houbaři nebo sběrateli borůvek, můžete si svoje úlovky vyhlédnout téměř z okna chaty. K zátoce řeky, kde se rybaří (stávající majitelé zde měli umístěnou loďku) se pohodlně dostanete do pěti minut chůze. V Podolí I. tj. nedaleko od chaty je benzínová čerpací stanice, na které jsou veřejné sprchy a restaurace.

Parametry domu

Cena
1 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Slabčice, Písecká Smoleč
ID
J10039
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
57 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
41 m2
Podlahová plocha
41 m2
Plocha nemovitosti
41 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Neupravená
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Slabčicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu