Prodej rodinného domu, Říčany, Thomayerova, 217 m2 (ID: 3466341)

Thomayerova, Říčany

15 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 247 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Říčanech

Úklidové služby

Informace k domu

Vstupte do světa klidného luxusu s naším nově nabízeným rodinným domem. Tato nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí a nabízí komfortní bydlení v klidné čtvrti.

Klidné bydlení v luxusním městě a tiché čtvrti. Pocit prostoru, světla, volnosti. To vše vám poskytne tato nemovitost.

V přízemí domu nalezneme velký obývací pokoj s kuchyní a přímým vstupem na rozlehlou terasu. Dále ložnici, pracovnu/hostovský pokoj, oddělené WC a koupelnu s přípravou na sprchový kout a pračku.

V podkroví se nachází samostatný byt 1+1, který lze snadnou úpravou předělat na dva pokoje s vlastním zázemím – koupelna se sprchovým koutem i vanou a zvlášť WC. Navíc je v podkroví menší místnost, která může sloužit jako sklad nebo šatna.

Dům je z velké části podsklepen. Právě ve sklepě se nachází akumulační nádrž napojená k tepelnému čerpadlu spolu s jeho jednotkou, což zajistí úsporné vytápění. V přízemí jsou všude rozvody podlahového vytápění, zatímco v patře nalezneme deskové radiátory.

Celkové výměry: sklepy: 36,3 m2, přízemí: 89,4 m2, terasa 20 m2, patro: 71,3 m2; vše dohromady 217 m2.

Voda je v současné době čerpána z vlastní studny a odpady svedeny do jímky. Výhledově se v lokalitě plánuje budovat veřejný vodovod a kanalizace.

Územní plán pozemků: Hlavní využití – bydlení v rodinných domech, nepřípustné využití – řadová zástavba a zástavba trojdomy. Možné je dělení pozemku min. po 700 m2. Max. zastavěná plocha pozemku vč. doprovodných staveb 25 % z výměry pozemku, stavba max 250 m2 nebo 350 m2 u jednopodlažních objektů. Max. výška 9 m. Min. procento zeleně 55 %.

Dům lze zakoupit s pozemkem o výměře 876 m2, nebo si vybrat jen některý ze 2 navazujících stavebních pozemků (701 m2 a 825 m2). Pro více informací nás kontaktujte.

Enesta Reality s.r.o. je franšízantem společnosti Reality Proradost s.r.o.

Parametry domu

Cena
15 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Thomayerova, Říčany
ID
21758
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
217 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
876 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Martin Zelený

Ing. Martin Zelený

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu