Prodej rodinného domu, Oščadnica, Slovensko, 160 m2 (ID: 3466998)

Oščadnica, Slovensko

Cena na vyžádání

(včetně provize RK)

Prémioví partneři

Informace k domu

Prodej stylové chalupy z masivního srubu v obci Oščadnica. Chalupa je umístěna v pěkném prostředí Kysuckých Beskyd, nedaleko lyžařského střediska SNOWPARADISE Velká Rača, v areálu soukromé rezidence na okraji vesnice. Chalupa disponuje otevřeným prostorem kuchyňe s jídelnou a obývacím pokojem, 4 samostatnými pokoji, 2 koupelnami, 2 terasami a technickou místností. Topení je ústřední plynové, s nastavitelným termostatem s možností přitápění krbovými kamny, voda z veřejného vodovodu, odpad do jímky, k dispozici internet, objekt napojen na zabezpečovací systém (jablotron), interiér je vybavený příjemným nábytkem a zařízením, který je součástí nabídky. Chalupa je postavena na kamenném základu, stavba je srubová, postavená v klasickém stylu se sedlovou střechou, dřevěná eurookna, dřevěné dveře. Dispozice chalupy: v přízemí kuchyň s obývacím pokojem s otevřeným prostorem do podkroví, vstup na terasu, ložnice (se 4 lůžky), koupelna s WC, kuchyně - je vybavena horkovzdušnou troubou, myčkou na nádobí, lednicí s mrazícím boxem.
1. NP: samostatný pokoj (se 4 lůžky), koupelna s vanou a toaletou; ve spodním patře jsou další 2 pokoje s terasou, dále lyžárna uložení věcí nebo kol přístupná z venku. Srub je ve velmi dobrém stavu, dosud užívaný rekreačně. Rezidence je oplocena s vlastní uzamykatelnou branou, v rezidenci vlastní zpevněná komunikace, je zajištěnou celoroční údržbu pozemku a komunikací včetně odklízení sněhu a sekání trávy. Umístění je na okraji obce v blízkosti lesa v atraktivní turistické lokalitě s možností zimních i letních sportů. Velké množství sportovního a rekreačního vyžití. Chalupa je vhodná k celoročnímu užívání je možné ji využívat i k bydlení. Do centra obce cca 1,5 km v obci škola, školka, zdravotní středisko, sportovní areál. K dispozici zastávka skibusu – skiareál cca 4 km.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Oščadnica, Slovensko
ID
KOPCH70042MOMO
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
400 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Monika Obert Morysová

Monika Obert Morysová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu