Prodej rodinného domu, Příbor, Josefa Rašky, 103 m2 (ID: 3467222)

Josefa Rašky, Příbor

1 290 000 Kč HYPOTÉKA od 6 148 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Příboru

Informace k domu

Prodej, dům, Příbor, ul. Josefa Rašky

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Příboře na ulici Josefa Rašky. Tento patrový dům má celkem dvě podlaží a nabízí čtyři pokoje ve stavu před rekonstrukcí.

Pokud máte bujnou fantazii, dokážete si představit spodní patro, kde bude společná místnost s kuchyní, obývacím pokojem a jídelnou, navazující na ložnici, koupelnu a WC. Vrchní patro (dnes půdní prostor) nabídne dva pokoje, případně jeden pokoj a terasu. Součástí prodeje je studie architektů na dvě verze přestavby budovy. Dům nemá zahradu a nachází se na samé hraně památkové zóny, sám však nemá statut kulturní a historické památky. Přestavba je tak možná při zachování vzhledu a hmoty domu.

Zastavěná plocha činí 80 m², užitná plocha 103 m² a parcela má velikost 84 m². Orientace na světové strany je jih, východ a západ.

Nemovitost se nachází v blízkosti historického centra města a občanské vybavenosti, jako jsou základní i mateřské školy, gymnázium, pošta a supermarket. Odpad je řešen kanalizací a přívod vody je z dálkového vodovodu. Materiál vozovky je dlážděný a dostupnost dopravy je zajištěna vlakem, dálnicí a autobusem.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
1 290 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Josefa Rašky, Příbor
ID
1067
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
103 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
80 m2
Plocha nemovitosti
84 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Nela Tůmová

Nela Tůmová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Příboru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu