Prodej bytu 3+kk, Liberec, Gorkého, 106 m2 (ID: 3467522)

Gorkého, Liberec - Liberec I-Staré Město

8 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 270 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzívní nabídka krásného, prostorného bytu s balkonem, v atraktivní lokalitě rezidenční vilové zástavby v blízkosti ZOO a Libereckého muzea.

Byt je umístěn ve 3. patře zrekonstruovaného prvorepublikového domu se zahradou. V přímém sousedství naleznete takové architektonické klenoty, jako je budova Severočeského muzea nebo Polikliniky Liberec, jejichž krásou se můžete kochat výhledem přímo z bytu. Dům je ve výborném stavu - nová střecha, fasáda, vše průběžně opravováno a dobře udržováno.

Byt o celkové výměře 106m2 včetně balkonu disponuje nadstandardně prostornými místnostmi a nabízí více variant dispozičního řešení. Velkým bonusem je možnost rozšíření bytu na mezonetový – je zpracován a předběžně projednán a schválen projekt na propojení s půdním prostorem o velikosti 25m2 přímo nad bytem.
Byt prošel v nedávné minulosti citlivou rekonstrukcí se zachováním původních prvků. Vstupní místností je prostorná hala, odkud se kromě obývacího, vchází do všech pokojů a na balkon. V rozlehlé kuchyni je umístěna velká kuchyňská linka a jídelní kout. Obývací pokoj je krásně prosvětlený velkým počtem oken, především v obloukovém výklenku v rohu pokoje. Díky vlastnímu oknu je příjemně vzdušná i koupelna, která je vybavena vanou i sprchovým koutem a díky dvěma vstupům je přístupná z ložnice i z kuchyně. Toaleta je samostatná. Vedle ložnice je umístěna menší, praktická komora. Okna bytu jsou plastová, podlahy tvoří mozaikové parkety.

Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem.
K bytu náleží je sklepní kóje - 18m2.
V případě zájmu lze ponechat vybavení bytu.

Součástí ceny je rovněž podíl na pozemku oplocené, udržované zahrady. Výhodou je možnost parkovacího stání před domem.

Lokalita, přestože velmi klidná, je výborně dostupná - cca 10 min. chůze od samotného centra, zastávka MHD - tramvaj 3 min. chůze, ZŠ, MŠ 5 min. chůze.

Parametry bytu

Cena
8 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Gorkého, Liberec - Liberec I-Staré Město
ID
273811
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
106 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY - BYTY Černý, s.r.o.

Kostelní 10/5, Liberec II-Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Pavel Černý

Pavel Černý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu