Pronájem rodinného domu, Průhonice, Vřesová, 340 m2 (ID: 3468318)

Vřesová, Průhonice

59 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie a služby cca 16.000,-Kč, kauce, provize)

Prémioví partneři v Průhonicích

Úklidové služby

Informace k domu

Reality 11 Vám zprostředkují pronájem velmi hezké, samostatné, dvoupodlažní vily, o dispozici 6+kk, se zastavěnou plochou 325 m², pěknou zahradou, velkou střešní terasou, saunou a dvojgaráží, ve vyhledávané lokalitě plné zeleně a klidu, Průhonice u Prahy.
Dům s obytnou plochou cca 340 m², má 5 neprůchozích místností a je částečně zařízený nábytkem (převážně na míru) i spotřebiči – po dohodě lze některé kusy vystěhovat. Přízemí dominuje opravdu velký obývací pokoj s krbem, spojený s jídelním a kuchyňským koutem. Dále zde je pracovna, technická místnost s pračkou, spíž, malá koupelna se sprchovým koutem, toaleta a několik vestavných skříní. Z obývacího pokoje se vchází na zahradu s posezením pod pergolou a grilem. V 1. patře pak jsou 3 ložnice, přičemž hlavní ložnice je rozdělená na dvě části, kdy přední část může sloužit jako pracovna. Je u ní šatna, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem a vstup na střešní terasu. Další dvě ložnice sloužily jako dětské pokoje, jeden je vybaven nábytkem na míru a šatnou, ve druhém je velká vestavná skříň. Poslední pokoj byl určen na posilovnu, ale lze jej využít jakkoliv jinak, stroje mohou být odstěhovány. V horním patře je také třetí koupelna s vanou, sprchovým koutem a klasickou finskou saunou.
Parkovat lze v prostorné dvojgaráži, dále přímo na pozemku a také před domem. Jedná se o velmi klidnou a žádanou lokalitu, v krásném rezidenčním prostředí, s veškerou občanskou vybaveností, v blízkosti Průhonického zámku a parku. Volné ihned, prohlídky možné po domluvě. Doporučujeme pro větší rodinu a nebo jako sídlo firmy.
Nájemné 59.000,-Kč/měsíc + energie dle skutečné spotřeby (cca 16.000,-Kč/měsíc), kauce 120.000,-Kč, provize 59.000,-Kč Ev. číslo: 26299.

Parametry domu

Cena
59 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie a služby cca 16.000,-Kč, kauce, provize
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Vřesová, Průhonice
ID
26299
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
340 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
325 m2
Podlahová plocha
340 m2
Plocha nemovitosti
1086 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
187 kWh/m2 za rok
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Veronika Nüsserová

Mgr. Veronika Nüsserová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Průhonicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu