Prodej ubytování, Lipová-lázně, 1970 m2 (ID: 3469195)

Lipová-lázně

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Lipové-lázních

Informace k nemovitosti

Exkluzivní Nabídka: Horský Hotel, Jeseníky, Lipová-Lázně
Nabízíme k prodeji jedinečný horský hotel v srdci malebné obce Lipová-Lázně, ideální pro investory hledající příležitost v prosperujícím cestovním ruchu. Hotel se pyšní vynikající reputací a nabízí příjemné ubytování uprostřed lákavé horské krajiny.
Přednosti hotelu:
Pohodlně zařízené pokoje s výhledem do zahrady a na okolní hory.
Vkusně zařízená restaurace, recepce a lobby bar.
Privátní wellness – finská sauna, Whirlpool a odpočinková zóna.
Konferenční místnosti pro firemní a soukromé akce.
Rozlehlá udržovaná zahrada s jezírkem, dětským hřištěm, trampolínami, ohništěm, letním bazénem, letním barem s grilem a víceúčelovým hřištěm s umělým povrchem.
Nádherná okolní příroda, která nabízí širokou škálu aktivit včetně pěší turistiky, cyklistiky a zimních sportů.
Blízkost termálních lázní a wellness center pro dokonalé relaxační zážitky.
Ideální poloha pro milovníky přírody a aktivního odpočinku.
O hotelu:
Tento hotel představuje výjimečnou investiční příležitost s velkým potenciálem pro budoucí růst. Na vlastním pozemku se nachází dvě budovy propojené krytou spojovací chodbou, oplocené víceúčelové hřiště s umělým povrchem, venkovní bazén, dětské hřiště, letní bar s grilem, ohniště, jezírko a dvůr pro privátní parkování a zásobování hotelu. Celková podlahová plocha objektů činí 1970 m2 a sestává se z historické budovy, kde je situováno vše potřebné pro chod hotelu a hotelové budovy, kde jsou situovány hotelové pokoje.
Součástí historické budovy jsou 3 garáže a místnost na zahradní nářadí. V přízemí historické budovy se nachází plně vybavená hotelová kuchyň, sklady, restaurace, recepce s barem, sociální zařízení pro personál, úklidová místnost, kotelna. V prvním patře se nachází bytová jednotka o podlahové ploše cca 120 m2 o dispozici 5+1, kancelář, společné sociální zařízení, úklidová místnost a 2 pokoje pro personál. Ve druhém patře se nachází 4 pokoje turistického typu a rozlehlá půda s možností vybudování dalších kapacit.
V hotelové budově se nachází celkem 25 pokojů s celkovou kapacitou 74 os. (68 lůžek a 6 přistýlek - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje), s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha), technické zázemí, úklidové místnosti, sklady, lyžárna, privátní wellness s finskou saunou, whrilpoolem a odpočinkovou zónou a společenské místnosti s dětským koutkem, stolním fotbálkem, šipkami, stolním tenisem a stolem na air-hockey.
Celková plocha pozemků, na kterém jsou umístěny stavby, činí 8490 m2 a jsou přístupné z obecní komunikace. Před hotelem jsou dvě hotelová parkoviště na vlastním pozemku.
Lokace hotelu je ideální křižovatkou mezi Rychleby a Jeseníky (lyžařská centra: Miroslav, Ramzová, Ostružná, Petříkov, Branná, Filipovice, Červenohorské sedlo). Pro milovníky cyklistiky se v těsné blízkosti nachází Lipovské stezky a nedaleko pak oblíbené Rychlebské stezky. V obci se také mohutně investuje do místních Schrothových lázní. Pro více informací nebo prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Lipová-lázně
ID
2024001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1970 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
1970 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Martin Trsťan

Martin Trsťan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Lipové-lázních?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu