Prodej rodinného domu, Hovorčovice, 176 m2

Hovorčovice

19 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 92 931 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hovorčovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Můžeme Vám nabídnout příjemné bydlení v klidné ulici, v jejíž koncové části na rohovém pozemku stojí rodinný dům 6+1/2xB se samostatnou garáží a rovinatou zahradou s dostatečným místem pro relaxaci i odpočinek. Obec Hovorčovice se nachází při hranici hlavního města Prahy. Dům z roku 2002 je kvalitně zateplený a před pěti lety kompletně zrenovovaný.
Do domu jste uvedeni přes zádveří a vstupujete do centrální předsíně, z které jsou samostatné vstupy do kuchyně s jídelním koutem, obývacího pokoje, technické místnosti a koupelny s toaletou. Do ložnice, případně pracovny, je vstup z obývacího pokoje. Obývací pokoj zpříjemněný funkčním krbem, velkorysý jídelní kout a kuchyně jsou v prostoru o velikosti 50m2. Předností tohoto obytného prostoru jsou vstup a okna do vnitřní části zahrady, na které je přímo před vstupem připraven prostor pro pergolu s posezením. Krytá zahrada orientovaná při jižním výhledu z domu vybízí i k vybudování bazénu. Na všech oknech i francouzských dveřích jsou sítě proti hmyzu..
Zpět do předsíně a po schodišti vstupujeme do prvního patra s hlavní chodbou, nabízející samostatné vstupy do pěti pokojů a prostorné koupelny s vanou i sprchovým koutem. Z prvního podlaží je nahoru připravena i varianta zprovoznění kuchyně v prvním patře, a proto zde, bez velkých nákladů, lze vybudovat druhé samostatné bydlení.

Dům je vytápěn plynovým kotlem. Ohřev vody je zajištěn elektrickým boilerem. Dům je napojen na kanalizaci a městkou vodu. Bezpečnostní dveře, alarm i kamerový systém dává majitelům při dovolených pocit klidu.
Vstup do domu je na straně orientované k ulici. Z pohledu od ulice se v zahradě nachází okrasná zeleň a u pohledu k sousedícím domům lemuje pozemek dostatečně vysoký betonový a živý plot zajišťující příjemné soukromí z jedné i druhé strany. Poloha domu je na klidné ulici ( koncová část ). V obci je základní i mateřská škola.

Celková výměra pozemku je 720m2, z toho zastavěná plocha 127m2 a zastavěná plocha garáže 27m2.
Užitná plocha domu činní 176,5m2 + 2xbalkon 2x4,2m2.

Obec Hovorčovice se nachází asi dvanáct kilometrů severovýchodně od centra Prahy a jedenáct kilometrů západně od města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav v okrese Praha-východ. Obchodní centrum Čakovice- Globus ve vzdálenosti 3,8km - 7 minut autobusem, metro Letňany 15min autobusem.

Na dotaz lze zaslat plánky domu.

Parametry domu

Cena
19 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Hovorčovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
176 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
720 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TONZA REALITY spol. s r.o.

Pernerova 121/33, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Josef Nový

Josef Nový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hovorčovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu