Prodej rodinného domu, Hevlín, 145 m2

Hevlín

2 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 773 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hevlíně

Informace k domu

Hledáte domov nebo investiční příležitost, kterou si můžete upravit dle vlastních představ? Pak je tato nemovitost právě pro Vás.

Nabízíme k prodeji řadový dům 3,5+1 s rovinatou zahradou v Hevlíně v okrese Znojmo, který představuje skvělou příležitost k rekonstrukci a úpravě dle vašich představ. Dům je napojen na elektřinu, veřejný vodovod, kanalizaci a plyn je k dispozici před domem. Velkým benefitem je vjezd z boční ulice přímo do dvora.

Dům samotný je ideální pro ty, kdo hledají klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. V obci najdete mateřskou a základní školu, obchody, poštu, lékaře a autobusové spojení.
Rovinatý terén v okolí láká k nenáročným projížďkám na kole nebo pěším výletům podél řeky Dyje. A pokud toužíte po odpočinku, můžete se vydat do termálních lázní v Laa an der Thaya, které jsou vzdáleny pouze pět kilometrů. Své nervy můžete uklidnit i s nahozeným prutem, jelikož řeka Dyje a celkem 8 rybníků přímo ve středu obce jsou vyhledávaným rájem rybářů.

Hevlín leží v malebné turistické oblasti Znojemsko a Podyjí, přímo na hranici s Rakouskem, takže láká mnoho turistů i díky množství cyklostezek, které navazují na mezinárodní cyklotrasy směřující i do metropolí jako jsou Praha, Vídeň či Krakov.

Obec Hevlín také nabízí bohatý společenský život, včetně letních krojovaných hodů, májového sousedského posezení, rybářských závodů a tradičních přeshraničních setkání cyklistů.
Nenechte si tuto příležitost ujít a přijměte naše pozvání na prohlídku.

Swiss Life Select vám navíc nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a individuálního plánování hypotéky, která bude přesně odpovídat vašim požadavkům a finančním možnostem. Díky našim exkluzivním podmínkám u finančních institucí a naší pečlivé znalosti trhu vám můžeme poskytnout nejlepší možné financování vaší nové nemovitosti.

Parametry domu

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Hevlín
ID
22301
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
102 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
145 m2
Podlahová plocha
145 m2
Plocha nemovitosti
479 m2
Plocha zahrady
334 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Mgr. Petra Biberlová

Mgr. Petra Biberlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hevlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu