Prodej rodinného domu, Vřesina, Jabloňová, 190 m2

Jabloňová, Vřesina

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(Advokátní úschova peněz a právní servis samozřejmostí)

Prémioví partneři v Vřesině

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme možnost koupě rodinného domu ve vyhledávané lokalitě ve Vřesině na ul.Jabloňová. Dům na okraji obce ve vilové zástavbě, který díky skvělému místu v dosahu Ostravy Poruby je zcela jistě zajímavou volbou k rodinnému bydlení.

Tento dům byl postaven v 70.letech. V roce 1982 byl rozšířen o 2.NP, a v roce 2015 byl částečně zrekonstruován do aktuální podoby. Cihlová stavba (cihly, tvárnice), kompletně podsklepená, připojena na všechny inženýrské sítě (voda, plyn, elektřina i kanalizaci).

Při rekonstrukci v roce 2015 byly v domě vyměněny okna za plastová, byla opravena plochá střecha s novou krytinou a proběhla úprava interiéru v 1.NP, kde byla mimo jiné zvětšena koupelna a celkově došlo k modernizaci vybavení vč.výměny kuchyňské linky. 2.NP je kromě nových oken v původním udržovaném stavu.

Aktuální dispozice domu je o dvou téměř totožných patrech, každé s dispozicí 3+1. Díky tomu lze dům užívat i dvougeneračně nebo je vhodný pro větší rodinu. Suterén slouží k uskladnění sezonních věcí, je zde dílna, posilovna a také garáž pro osobní auto (sklep, kde se normálně postavíte).

Pozemek, který je o celkové výměře 725 m2 vč.zastavěných ploch je rovinou, a s příjemným soukromím, kdy v zadní části je postaven skleník a nadzemní bazén. Odpočinout si lze pod dřevěnou pergolou.

Hlavními benefity této nabídky je rodinné bydlení, možnost přizpůsobení vlastním potřebám, dostupnost veškerých služeb, škola, školka, dosah Ostravy Poruby a spoustu dalších.
Těch možností je hodně, takže nejlepší bude přijít se podívat osobně. Těším se na setkání.

Jelikož nemáme od majitele PENB, zákonná povinnost nám ukládá uvést zařazení do kat.G. Více o PENB u makléře.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Advokátní úschova peněz a právní servis samozřejmostí
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Jabloňová, Vřesina
ID
24614
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
115 m2
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
725 m2
Plocha zahrady
610 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zdeněk Rolák

Zdeněk Rolák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vřesině (okr. Ostrava-město)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu