Prodej rodinného domu, Vřesina, Záhumení, 250 m2

Záhumení, Vřesina

12 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 188 Kč /za měsíc

(Advokátní úschova peněz a právní servis samozřejmostí)

Prémioví partneři v Vřesině

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji atraktivní nemovitost ve Vřesině u Ostravy. Dům je svou dispozicí vhodný pro rodinu vyžadující větší prostory. Byl vystavěn v 60. letech minulého století a v letech 1998-1999 prošel kompletní a nákladnou rekonstrukcí i s upravením vnitřní dispozice. Při rekonstrukci byly použity kvalitní a nadstandardní materiály, kdy např.rozvody vody jsou zhotoveny v mědi, jsou použity kvalitní designové radiátory, vybudováno dubové schodiště, atd.. Dům je ve stavu bez potřeby zásadních investic. Pozemek náležící k domu má výměru 680 m2, je na něm mimo samotný dům umístěna zděná garáž s menší dílnou a přístřešek jako druhé kryté stání pro auto. Dům je vystavěn zděnou technologií, zateplen, střešní krytina z bonského šindelu. Dispozičně je dům řešen 2.NP a obytným půdním prostorem s celkovou dispozicí velkorysých 6+1+ jídelna, kdy celková výměra čítá cca 250 m2. Dům je vytápěn plynovým kotlem, je zde možnost využit interiérový krb v přízemí či topit kotlem na tuhá paliva, který je umístěn v suterénu domu. Celkově je provoz domu na svou prostornost s velmi příznivými náklady. Dům je ze 2/3 podsklepený, se spoustou úložných prostor. Atraktivní nabídka bydlení na dosah Ostravy Poruby.
Energetický štítek náročnosti budovy se právě vyhotovuje a bude upřesněn, nicméně zákonná povinnost nám momentálně nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G - mimořádně nehospodárná.

Parametry domu

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Advokátní úschova peněz a právní servis samozřejmostí
Aktualizováno
7. 3. 2024
Adresa
Záhumení, Vřesina
ID
24605
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
120 m2
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
680 m2
Plocha zahrady
560 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Zdeněk Rolák

Zdeněk Rolák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vřesině (okr. Ostrava-město)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu