Prodej rodinného domu, Průhonice, K Holi, 295 m2 (ID: 3469885)

K Holi, Průhonice

Rezervováno
30 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 147 260 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Průhonicích

Úklidové služby

Informace k domu

Dům je rezervovaný.

Dům z roku 2002, který v roce 2019 prošel kompletní rekonstrukcí interiéru. Spojuje v sobě velkorysost staveb z přelomu milénia se soudobým standardem vybavení. Nové podlahy, koupelny, kuchyně a klimatizace. Milovníky vzrostlých zahrad pak nadchne pozemek o velikosti 1.200 m2, který má navíc jednoho jediného souseda. V periferní části Průhonic co by kamenem dohodil od hranice hlavního města.

Dvoupodlažní stavba působí nenápadně, ale ukrývá v sobě bezmála 300 m2, dvě koupelny, dvougaráž a velké místnosti. Žádné malinké pokojíky, ale opravdu vzdušné místnosti (nejmenší pokoj má krásných 21 m2). První podlaží tvoří oddělený obývák (41 m2) s krbem a výstupem na jihovýchodně orientovanou terasu, na kterou navazuje bazén. Úroveň obývacího pokoje je o 2 schody níže, než-li zbytek půdorysu, což propůjčuje prostoru ještě větší vzdušnost. Na té se podepisují také okna, která jsou kolem dokola celé místnosti.

Kuchyně s jídelnou (13 + 14 m2) jsou od obýváku funkčně oddělené. V kuchyni se nachází nová linka, jejíž pracovní prostor prosvětluje velké okno směrem na zahradu. Nechybí praktická oddělená spižírna a průchod do garáže přes technickou místnost. V prvním podlaží je také první z koupelen, ve kterých je podlahové vytápění. Vstup do domu nabízí po boku vestavěnou šatnu.

Horní podlaží nabízí 3 pokoje, ten největší pak vznikl odstraněním příčky mezi dvěma ložnicemi (lze obnovit). Centrálním bodem je velká hala (přes 40 m2) se dvěma okny, ze které je přístup do každé místnosti. Hlavní rodičovská ložnice je situována nad garáž tak, aby nebyla rušena. Její plocha je 33 m2, vybavena je el. otevíratelnými střešními okny s žaluziemi i klimatizací. S dalším pokojem je propojena hlavní koupelnou (vana i sprcha), přičemž ten funguje nyní jako pracovna (je zde také přístup na úložný prostor na půdu).

Poslední ložnicí je pak obří (48 m2) místnost nad obývákem, která byla v minulosti rozdělena na 2x 24 m2 ložnici. Pokud tedy potřebujete místnost navíc, není problém původní podobu navrátit. V přízemí se také nachází garáž (36 m2) pro dva vozy, která nabízí další úložný prostor či možnost menší dílny. V tech. místnosti je umístěna prádelna a plynový kotel, kterým je dům vytápěn (s plynovou nádrží na pozemku). Z boku domu je umístěná venkovní jednotka klimatizace.

Na pozemku (1.200 m2) se mimo bazénu nachází také prostor k parkování před garáží a v jeho jižní části řada vzrostlých stromů, které poskytují příjemné zákoutí k posezení. Dům je nerušen bezprostředním provozem kolem plotu, neboť je rohový, s jediným sousedem a ve slepé ulici, která navazuje na cyklostezku (2 km k Průhonickému zámku). Pokud vás o tomto domě zajímá více informací, rád vám pošlu odkaz s detailním popisem a větším množstvím fotek.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
30 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
K Holi, Průhonice
ID
06383
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
295 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1200 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Průhonicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu