Prodej bytu 2+kk, Chrudim, Žižkovo náměstí, 69 m2

Žižkovo náměstí, Chrudim - Chrudim II

4 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 875 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chrudimi

Informace k bytu

Nabízíme Vám nádherný byt v samotném centru města Chrudim, jen pár kroků od náměstí, školy, restaurací a kaváren. Byt má dispozici 2+kk o užitné ploše 65,86 m2, avšak v této celkové ploše je navíc šatna/místnost o výměře 9,13 m2, kterou lze využívat jako další pokoj k libovolným účelům. Tuto místnost nelze ze stavebně-technických parametrů uvést jako obytnou, protože má šikmý strop, a tak je označena jako šatna. Dále k bytu patří ještě sklep o ploše cca 4 m2, který se nachází ve dvoře.

Celá budova uvnitř i venku prošla kompletní rekonstrukcí, která byla dokončena v roce 2016. Vzhledem k malému počtu jednotek (9 jednotek) se všichni majitelé znají a dokáží se dobře domluvit na podstatných věcech. V přízemí se nachází vyhlášená prodejna a servis kol i-bike, a také dentální hygiena SantéDents. Energetický štítek najdete v informacích níže včetně fotografie - jedná se o kategorii C - úsporná.

Byt je ve velmi dobrém a udržovaném stavu v cihelné budově, která je památkově chráněná. Má dvě klimatizační jednotky - v obývacím pokoji a v ložnici. Součástí prodeje bude samozřejmě kuchyňská linka i některé další vybavení viz. fotografie. Společně se na vybavení dohodneme dle vzájemných požadavků obou stran.

Náklady na bydlení jsou v rozmezí 4-5 000 Kč / měsíc. Doložíme v podkladech nebo na prohlídce. Topení a ohřev vody zajištěn ústředními plynovými kotly v kotelně. Parkovat lze přímo v okolí domu nebo v přilehlé ulici, při pořízení parkovací karty, nebo o kousek dál kolem obchodní akademie.

Byt je vhodný pro kohokoliv, kdo chce bydlet přímo v centru Chrudimi. Může to být útočiště pro jednotlivce nebo pár, ale je dostatečně velký i pro čtyřčlennou rodinu! Přímo naproti bytu je základní škola Růžovka, obchod Královské dobroty a spoustu dalších možností občanské vybavenosti, které Vám centrum Chrudimi zcela jistě nabídne.

Jedná se o výjimečnou nabídku! Podobné nemovitosti na prodej se v Chrudimi objeví jednou za několik let.
Budu se na Vás těšit osobně na prohlídkách bytu.

Matěj Dachovský - realitní makléř pro Pardubický kraj.

Parametry bytu

Cena
4 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Žižkovo náměstí, Chrudim - Chrudim II
ID
RD2410
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Matěj Dachovský

Matěj Dachovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Chrudimi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu