Prodej bytu 3+1, Ostrava, Ladislava Hosáka, 70 m2 (ID: 3470506)

Ladislava Hosáka, Ostrava

3 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Koupit už nyní, nebo čekat? Klesnou-li ceny hypoték a kdy? Zdraží to opět nemovitosti? I přes tyto složité otázky a ne příliš jasné odpovědi, doporučuji zvážit nákup této nemovitosti již nyní! Proč zrovna u toho bytu do osobního vlastnictví?
Tady je odpověď. Na rozdíl od všech předchozích otázek, je tato více než jasná. Protože krom toho, že je rekonstruovaný, dispozičně dobře vyřešený, se zasklenou lodžií, je k němu možno hlavně a především využít stávající nájem garážového stání u domu. Vyřeší se tím nekonečné hledání parkovacího místa na sídlišti, pobíhání s taškami, stresování, zda se s autem vejdu či nikoliv, jestli budu muset čistit okna, či odhrabovat sníh.
Byt je k okamžitému nastěhování. V galerii fotek můžete vidět krom skutečného stavu také vizualizace vybaveného interiéru. Na prohlídku jste srdečně zváni!

Parametry bytu

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Ladislava Hosáka, Ostrava
ID
E23_0079
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
68 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Martin Bohoněk

Martin Bohoněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu